Gastronomija

O restoranima, hrani, delicijama... Recepti, recenzije, savjeti...

(Reading time: 1 minute)
Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Glavno jelo Sastojci: Juneći file  - 0,18 kg Zeleni papar – 0,01 kg Kruh domaći -  1 šnita Rikula  -…
(Reading time: 1 minute)
Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Juha Sastojci: Gljive razne – 0,05 kg Luk – 0,01 l Sol Papar Peršin svježi Vegeta Vino bijelo –…
(Reading time: 1 minute)
Tuheljski pinklec, Grofovski odrezak, Viteška sablja i čak četiri vrste štrukli dio su nove ponude restorana Dvorac Mihanović u Termama Tuhelj. Reprezentativni à la carte restoran Dvorac Mihanović nudi bogatstvo…
Petak, 30 Rujan 2016

Tuheljski pinklec

(Reading time: 1 minute)
Recept iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Toplo predjelo Sastojci: Palačinke Bijelo brašno  - 0,05 kg Jaja  - 1 kom Obična voda 0,10 l Peršin Ulje suncokreta…
Subota, 24 Rujan 2016

Restoran Angelus, Varaždin

Napisao Tomislav Stiplošek
(Reading time: 1 minute)
Varaždin - grad baroka. Tako ga zovu, ne bez razloga; stvarno je predivan, grad po mjeri čovjeka. Zbog svega onog što on jest, da sad ne nabrajam, Varaždin je turistički…
Srijeda, 14 Rujan 2016

Jeli smo najtežu deep-dish pizzu! (foto priča)

Napisala Silvija Munda
(Reading time: 1 minute)
Možda čak i na svijetu, vrlo vjerojatno u Europi, a definitivno u Hrvatskoj, najteža deep dish pizza napravljena je i poslužena na otvaranju nove lokacije pizzerije Chello, u Zagorskoj ulici…
(Reading time: 1 minute)
Autori: Glorija i Darijan Katalinić Recept za Chicago Style pizzu je individualan; svaki pizza majstor ima vlastitu izvedbu ove doista posebne pizze.  Baš tako i pizza majstor Darijan Katalinić, vlasnik…
Petak, 12 Kolovoz 2016

Mrkvica torta

Napisala Silvija Munda
(Reading time: 1 minute)
Recept iz restorana Kormoran Mrkvica torta Biskvit  Sastojci: 250 g brašna 400 g šećera 2 žličice cimeta 2 žličice praška za pecivo 3 dcl ulja 4 jaja 100 g sjeckanih…
Četvrtak, 11 Kolovoz 2016

Restoran Kormoran i prava formula za posjet

Napisao Tomislav Stiplošek
(Reading time: 1 minute)
Ovo nije bio moj prvi susret s restoranom Kormoran, smještenim u samom Kopačkom ritu, ali ovog puta sam pronašao pravu formulu za odlazak u Kormoran. Možda vam se ovaj uvod…
Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2016

Restoran Badi, Lovrečica

Napisao Tomislav Stiplošek
(Reading time: 1 minute)
Ako tražite dokaz da restoran može raditi 30-ak godina i pritom biti u samom vrhu gastro scene, a da se istovremeno ne nalazi u centru grada ili barem u neposrednoj…
Stranica 27 od 34