Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Juha Sastojci: Gljive razne – 0,05 kg Luk – 0,01 l Sol Papar Peršin svježi Vegeta Vino bijelo –…
Tuheljski pinklec, Grofovski odrezak, Viteška sablja i čak četiri vrste štrukli dio su nove ponude restorana Dvorac Mihanović u Termama Tuhelj. Reprezentativni à la carte restoran Dvorac Mihanović nudi bogatstvo…
Recept iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Toplo predjelo Sastojci: Palačinke Bijelo brašno - 0,05 kg Jaja - 1 kom Obična voda 0,10 l Peršin Ulje suncokreta…
Varaždin - grad baroka. Tako ga zovu, ne bez razloga; stvarno je predivan, grad po mjeri čovjeka. Zbog svega onog što on jest, da sad ne nabrajam, Varaždin je turistički…
Možda čak i na svijetu, vrlo vjerojatno u Europi, a definitivno u Hrvatskoj, najteža deep dish pizza napravljena je i poslužena na otvaranju nove lokacije pizzerije Chello, u Zagorskoj ulici…
Autori: Glorija i Darijan Katalinić Recept za Chicago Style pizzu je individualan; svaki pizza majstor ima vlastitu izvedbu ove doista posebne pizze. Baš tako i pizza majstor Darijan Katalinić, vlasnik…
Ovo nije bio moj prvi susret s restoranom Kormoran, smještenim u samom Kopačkom ritu, ali ovog puta sam pronašao pravu formulu za odlazak u Kormoran. Možda vam se ovaj uvod…
Ako tražite dokaz da restoran može raditi 30-ak godina i pritom biti u samom vrhu gastro scene, a da se istovremeno ne nalazi u centru grada ili barem u neposrednoj…