Varaždin - grad baroka. Tako ga zovu, ne bez razloga; stvarno je predivan, grad po mjeri čovjeka. Zbog svega onog što on jest, da sad ne nabrajam, Varaždin je turistički…
Možda čak i na svijetu, vrlo vjerojatno u Europi, a definitivno u Hrvatskoj, najteža deep dish pizza napravljena je i poslužena na otvaranju nove lokacije pizzerije Chello, u Zagorskoj ulici…
Autori: Glorija i Darijan Katalinić Recept za Chicago Style pizzu je individualan; svaki pizza majstor ima vlastitu izvedbu ove doista posebne pizze. Baš tako i pizza majstor Darijan Katalinić, vlasnik…
Ovo nije bio moj prvi susret s restoranom Kormoran, smještenim u samom Kopačkom ritu, ali ovog puta sam pronašao pravu formulu za odlazak u Kormoran. Možda vam se ovaj uvod…
Ako tražite dokaz da restoran može raditi 30-ak godina i pritom biti u samom vrhu gastro scene, a da se istovremeno ne nalazi u centru grada ili barem u neposrednoj…
Kada krenete na ručak u Bosansku Gradišku, da ćete jesti odlično meso, to očekujete, ali da ćete naći neke od najboljih njoka koje ste kušali... E, to ne očekujete. No…
Istinski gurmani neće propustiti à la carte restoran Kaiser koji se ubraja među deset najboljih restorana u Sloveniji. Ne morate biti gost Hotela Rogaška & ROI Spa da biste iznenadili…
Sastojci (za 3 osobe): 500 g očišćenih svježih ili smrznutih škampi 500 g ravnih zelenih lazanja Paštaria 2,5 dl vrhnja za kuhanje Tonka maslinovo ulje 50 g maslaca 1 crveni…
Sastojci (za 4 osobe): 1,5 kg dagnji 500 g špageta Paštaria 2 manje glavice crvenog luka 500 g mini rajčica češnjak vezica peršina 3 dl bijelog vina maslinovo ulje sir…