Treće poglavlje Premium priče održano je u Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu. Ususret Uskrsu, glavna namirnica bio je hren, kojeg je osigurala ludbreška tvrtka Agro Altera, a u 5 sljedova jela (od…
Ne zna se pouzdano kada i zašto, a još manje kako, ali eto, London je postao eno-gastro centar svijeta. Nekako se sve najbitnije stvari događaju u Londonu. Biti na policama…
Domaći farmeri na svinjogojskim farmama i farmama junadi svakodnevno uzgajaju životinje koje se hrane isključivo odabranom domaćom stočnom hranom. Na taj su način hrvatskim potrošačima osigurani svježi i domaći, uistinu hrvatski proizvodi od…
Branko Ognjenović otkrio zanimljiv recept Pripremite iznenađenje za vaše goste – „pohane ćevape“ Ćevapi su prva asocijacija kad se pomisli na druženje s prijateljima i zanimljive razgovore. Jedu se najčešće…
Dvije sestre Anamaria i Zrinka Zajec ljubav prema kruhu i zdravim navikama pretočili su u K3 – kruh za zdravlje i sreću. Predani smo svakodnevnom kreiranju i izradi pekarskih proizvoda od…
Vrijeme je za najveću sarmu ikad Zimski dani vrijeme su kada svi volimo pojesti dobru hranu na žlicu, a kako bi uživali u samo najboljim okusima tradicionalne kuhinje sarma je…
Tajne pivskih marinada Mariniranje mesa i ribe u pivu može uvelike smanjiti nastanak štetnih kancerogenih spojeva – Pivo kao dodatak juhama, gulašima, umacima i slasticama Kuhanje s pivom posljednjih se…
U ovo doba godine najpopularniji su za jelo suhomesnati proizvodi. Iako se u zadnje vrijeme često u medijima mogu naći informacije o njihovoj štetnosti, uvjereni smo da prednosti ipak ima…
Fleksitarijanci su skupina vegetarijanaca koji povremeno konzumiraju meso Fleksitarijanci uglavnom konzumiraju hranu biljnog porijekla i prema tome naginju vegetarijanskoj prehrani jer znaju da je prehrana s obiljem hrane biljnog podrijetla…
Bliži se vrijeme Božića, vrijeme koje se provodi s najmilijima, okupljeni oko blagdanskog stola. Vrijeme je to i kad se u dobrom društvu uživa u raznim delicijama, prvenstveno u jelima…