Gastronomija

O restoranima, hrani, delicijama... Recepti, recenzije, savjeti...

Petak, 25 Ožujak 2016

Lagan i sočan Uskrs

(Reading time: 1 minute)
Najkvalitetnije šunke za drukčije uskrsne recepte i nove okuse Približavanjem uskrsnih dana naša razmišljanja sve su više usmjerena odabiru “čarobnog” menija za najljepši doručak u godini, a uz malo kreativnosti…
Četvrtak, 17 Ožujak 2016

Recept: Iva Pehar - Kolač s bijelom čokoladom i hrenom (desert)

Napisala Silvija Munda
(Reading time: 1 minute)
Treće poglavlje Premium priče održano je u Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu. Ususret Uskrsu, glavna namirnica bio je hren, kojeg je osigurala ludbreška tvrtka Agro Altera, a u 5 sljedova jela (od…
Srijeda, 16 Ožujak 2016

Recept: Iva Pehar - Losos s hrenom i matovilcem (toplo predjelo)

Napisala Silvija Munda
(Reading time: 1 minute)
Treće poglavlje Premium priče održano je u Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu. Ususret Uskrsu, glavna namirnica bio je hren, kojeg je osigurala ludbreška tvrtka Agro Altera, a u 5 sljedova jela (od…
Srijeda, 16 Ožujak 2016

Recept: Iva Pehar - Pileći ravioli s gljivama (glavno jelo)

Napisala Silvija Munda
(Reading time: 1 minute)
Treće poglavlje Premium priče održano je u Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu. Ususret Uskrsu, glavna namirnica bio je hren, kojeg je osigurala ludbreška tvrtka Agro Altera, a u 5 sljedova jela (od…
Srijeda, 16 Ožujak 2016

Recept: Iva Pehar - Tatar od tune (hladno predjelo)

Napisala Silvija Munda
(Reading time: 1 minute)
Treće poglavlje Premium priče održano je u Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu. Ususret Uskrsu, glavna namirnica bio je hren, kojeg je osigurala ludbreška tvrtka Agro Altera, a u 5 sljedova jela (od…
Srijeda, 16 Ožujak 2016

Recept: Iva Pehar - Kolač od jabuka s hrenom (desert)

Napisala Silvija Munda
(Reading time: 1 minute)
Treće poglavlje Premium priče održano je u Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu. Ususret Uskrsu, glavna namirnica bio je hren, kojeg je osigurala ludbreška tvrtka Agro Altera, a u 5 sljedova jela (od…
Ponedjeljak, 22 Veljača 2016

Galerija Kulin Galović

Napisao Tomislav Stiplošek
(Reading time: 1 minute)
Ne zna se pouzdano kada i zašto, a još manje kako, ali eto, London je postao eno-gastro centar svijeta. Nekako se sve najbitnije stvari događaju u Londonu. Biti na policama…
(Reading time: 1 minute)
Domaći farmeri na svinjogojskim farmama i farmama junadi svakodnevno uzgajaju životinje koje se hrane isključivo odabranom domaćom stočnom hranom. Na taj su način hrvatskim potrošačima osigurani svježi i domaći, uistinu hrvatski proizvodi od…
(Reading time: 1 minute)
Branko Ognjenović otkrio zanimljiv recept Pripremite iznenađenje za vaše goste – „pohane ćevape“ Ćevapi su prva asocijacija kad se pomisli na druženje s prijateljima i zanimljive razgovore. Jedu se najčešće…
Srijeda, 10 Veljača 2016

Kruh na treću za zdravlje i sreću

(Reading time: 1 minute)
Dvije sestre Anamaria i Zrinka Zajec ljubav prema kruhu i zdravim navikama pretočili su u K3 – kruh za zdravlje i sreću. Predani smo svakodnevnom kreiranju i izradi pekarskih proizvoda od…
Stranica 29 od 34