Rovinj, grad koji je više puta proglašavan za najuspješniju turističku destinaciju Hrvatske i danas slovi kao jedan od najljepših gradova naše obale. I stvarno, prošetati Rovinjem, uz more, dok sunce…
Gastronomska raznolikost Hrvatske svima nam je poznata; toliko je tu raznolikih jela i okusa da je to teško sažeti. Međutim, postoje neki trenuci kada cijela Hrvatska miriši isto; naravno, u…
Ne znam jesam li o ikojem restoranu čuo toliko dobrih priča kao o banjalučkom restoranu Mala Stanica. Naravno, shodno tome i moja očekivanja bila su velika, ali idemo redom. Restoran…
Za nedavnog gostovanja nutricionistkinje Anite Šupe kod komičarke Marijane Perinić na zabavnom talk showu 'Ženska priča', između ove dvije Šibenčanke rodila se obostrana želja za nastavkom suradnje. Zato su odlučile…
Svakim novim danom otkrivamo i nove gastro senzacije. Ljudska znatiželja za novim vodi nas u stvaranje savršenih kombinacija koje zavolimo na prvu. Zimski kokteli koje predstavlja splitski Terminal F savršen…
Sveta Nedelja, gradić između Zagreba i Samobora... I da, baš tako, kroz to se mjesto prolazilo i rijetko se stajalo. Samobor je blizu, a u samoj Svetoj Nedelji i nije…
Još od 1920-i-neke, kada je Esplanade Zagreb Hotel po prvi put otvorio svoja vrata, pojam je elegancije, luksuza i čistog hedonizma. Uostalom i izgrađen je upravo s namjerom da prvenstveno…
Opatija bajna, pomalo uspavana heroina hrvatskog turizma. Kažem pomalo, jer događaju se pomaci i to veliki; ako se nastavi u tom pravcu doći će ona opet na staze stare slave.…
Sastojci: 8 jaja 1 žlica vode 200 g meda 200 g brašna (integralnog) 400 g mljevenih lješnjaka ili badema 400 g naribane mrkve 1 žličica praška za pecivo 1 žličica…