Oglašavanje u G.E.T. Reportu 

G.E.T. Report je komunikacijska platforma nastala s ciljem promicanja kulture stola i života, posebno eno-gastro turizma

Portal G.E.T. Report www.get4u.hr

Urednički tim čine Tomislav Stiplošek i Silvija Munda, koji su obišli sva hrvatska vinogorja i mnoga u regiji. Bave se edukacijom, savjetovanjem i promicanjem eno-gastro turizma. 

Čitatelji i pratitelji G.E.T. Reporta različitih su profesija i afiniteta, koje povezuje ljubav prema gastronomiji, putovanjima i istraživanju – hedonizmu – doživljaju.  

Odaberite neku od opcija oglašavanja; jednim potezom podržite rad udruge G.E.T. i ostvarite promidžbene benefite za svoju djelatnost.

Mogućnosti oglašavanja:

Reportaže

Promo tekstovi

Web banneri - u tijeku je akcija: banner u banner rotatoru na 4 lokacije na web stranici​ ​G.E.T Reporta - 1 kn/dan (godišnji zakup: 365 kn) ​ 

Newsletter

Isporučujemo dvaput mjesečno na listu koja ima oko 6000 e-mail adresa.

Društvene mreže 

Aktivni smo na društvenim mrežama - Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn i TikTok. 

Naši pratitelji, posebice s Facebooka i Instagrama, rado čitaju naše preporuke, javljaju nam se s pitanjima i doista nas prate - ne samo virtualno, nego rado posjećuju lokacije koje smo pohvalili nakon što smo ih mi osobno posjetili.

Svoja iskustva i komentare objavljujemo na službenim i privatnim profilima i u Facebook grupama. Tu se posebno ističe grupa "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom"  - nazvana po istoimenim zabavnim i edukativnim vinskim radionicama; broj članova i aktivnosti konstantno raste. 

Nagradni G.E.T. kviz

zabavna edukacija koja sudionike navodi da pretražuju internet u potrazi za odgovorima i tako uče o temi (vinariji tjedna i sponzoru mjeseca). 

Prezentacije

Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom 

- jedinstvene zabavno-edukativne interaktivne vinske radionice, kojima popularnost raste zahvaljujući tome što su prilagođene i vinskim znalcima i ljubiteljima vina koji tek uče, a istovremeno su i svojevrsni talk show u kojem publika aktivno sudjeluje i tako sukreira tijek razgovora. Do sad ih je održano više od dvadeset. Većinu publike čine novinari i blogeri.

Mogućnosti suradnje:

Ciljevi iz statuta udruge G.E.T. se, osim izdavaštvom, ostvaruju i drugim djelatnostima, kao što su organizacija raznih događanja, predavanja i prezentacija, marketinško i drugo savjetovanje te povezivanje. Suradnju možemo ostvariti tako da sponzorirate naše aktivnosti ili nas angažirate za svoje potrebe. 

  • Prezentacije i druženja za novinare i blogere možemo organizirati i kod vas.
  • Koncept prezentacije i popis pozvanih novinara prilagođava se konkretnoj situaciji. 
  • Marketinške kampanje
  • Prednost G.E.T. kampanje je u tome što može objediniti sve te segmente tako da se vrijeme trajanja i način provođenja prilagode Vašem budžetu, bez obzira kakav je on.

Drugi načini podrške:

Ciljeve i rad udruge G.E.T. možete podržati članstvom u udruzi ili donacijom.  

Zainteresirani? Pošaljite nam upit. Pošalji poruku - pošaljite nam poruku, napišite svoje želje, potrebe, mogućnosti i pitanja; rado ćemo Vam odgovoriti i poslati ponudu u skladu s Vašim potrebama.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/getuhr/public_html/templates/ja_simpli/html/com_k2/docs/item.php on line 252
Last modified on Nedjelja, 11 Listopad 2020 23:15