Sorbetto s moštom od jabuka i Bjelicom - jelo kreirano za 5. poglavlje Premium priče Sastojci: (za 4 osobe) 0,20 l premium sladoleda od vanilije 0,05 l most od jabuke…
Bruschette marinara s Leccione uljem - jelo kreirano za 5. poglavlje Premium priče Sastojci: (za 4 osobe) 4 velike šnite domaćeg kruha 0,600 kg rajčice 0,200 kg mozzarelle 1 stručak…
Naš glavni urednik, Tomislav Stiplošek, osim što dobro piše, dobro i kuha. Najviše voli isprobavati nove okuse, a na tanjuru voli slagati naizgled nemoguće kombinacije. Napominjemo da ima i strast…
Nakon puno godina, ponovno sam se našao u Beogradu i naravno - nisam propustio obići restorane. U Beogradu, razumije se, nisam bio sam. Bila je tu cijela ekipa G.E.T. Reporta…
Lumblija je autohtoni blatski kolač. Spravlja se od posebnih sastojaka, koji se počinju pripremati i sakupljati u ljeto. Sadrži bademe, orahe, suhice, naranču, limun, varenik... Varenik je najbitniji. "Nema dbre…
Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Desert Sastojci: Tijesto: Brašno bijelo – 0,10 kg Sir svježi - 0,08 kg Jaje - 1 kom Šećer –…
Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Juha Sastojci: Gljive razne – 0,05 kg Luk – 0,01 l Sol Papar Peršin svježi Vegeta Vino bijelo – 0,05…
Recept iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Toplo predjelo Sastojci: Palačinke Bijelo brašno - 0,05 kg Jaja - 1 kom Obična voda 0,10 l Peršin Ulje suncokreta…
Varaždin - grad baroka. Tako ga zovu, ne bez razloga; stvarno je predivan, grad po mjeri čovjeka. Zbog svega onog što on jest, da sad ne nabrajam, Varaždin je turistički…