Zahvaljujući entuzijazmu, dobroj volji i finim zalogajima s potpisom najboljih chefova, na zajedničkoj akciji udruge „Renato – kuhari bez granica“ Branka Ognjenovića i PIK Vrbovca u Hotelu Esplanade prikupljeno je…
U centru Zagreba otvoren salon visokokvalitetnog posuđa Poznati europski i svjetski brendovi koje su prepoznali kuhari profesionalci, ali i oni koji uživaju u kuhanju i darivanju, našli su mjesto na…
Jedna od najboljih svjetskih kava, Lavazza Kafa, stigla je i na hrvatsko tržište. Proizvedena u ograničenim količinama od ručno branih zrna uzgojenih u području koje je kolijevka kave, Lavazza Kafa…
Prva hrvatska utrka Djedova Božićnjaka održana je 21.12.2014. u Zagrebu, a više od 500 sudionika iz svih krajeva Hrvatske, odjevenih u kostim toga simpatičnog djedice, trčalo je po unaprijed određenoj…
Na tržište stigla ekološka vina koja donose svježinu s prigorskih brežuljaka po osvježavajućim cijenama U wine baru Basement u središtu Zagreba službeno je javnosti predstavljena nova vinarija iz okolice Zagreba,…
Sommelier Siniša Lasan zaposlen u zagrebačkom restoranu Trilogija, proglašen je najboljim sommelierom Hrvatske za 2014. godinu. 18. prvenstvo sommeliera Hrvatske 2014 . održano je 24. i 25 studenog, u opatijskom…
Dinarski sir, na hrvatskom tržištu već poznati miješani sir iz kravljeg i kozjeg mlijeka iz Dalmacije, postigao je odlično drugo mjesto u skupnom natjecanju svih sireva na World Cheese…
U zagrebačkoj galeriji Velvet sinoć je sve bilo u znaku slastica i slatkih recepata korčulanskih nona. Naime, održano je predstavljanje knjige Slatka Korčula – slatkarije korčulanskih nona, autorice Franice Tasovac…
EKOZONA kiseli krastavci, kiseli kupus te cikla pravo su rješenje za sve koji ne stignu pripremiti vlastitu zimnicu. Nakon jeseni koja obiluje najboljim plodovima koje nam priroda može ponuditi dolazi…
Konzum je podržao projekt 'Mali hrvatski proizvođači' te prigodnim programom pod nazivom 'Martinje u Konzumu' sa svojim kupcima odlučio obilježiti tradicionalni hrvatski običaj krštenja mladog vina. Sajam će za sve posjetitelje…