Petak, 26 Prosinac 2014

Lavazza Kafa u Zagrebu

Napisala:  Foto: Daniel Kasap
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Lavazza Kafa u Zagrebu

Jedna od najboljih svjetskih kava, Lavazza Kafa, stigla je i na hrvatsko tržište. Proizvedena u ograničenim količinama od ručno branih zrna uzgojenih u području koje je kolijevka kave, Lavazza Kafa pruža jedinstvenu priliku doživljaja originalnog okusa prve kave na Zemlji.

Namijenjena je vrhunskim restoranima, prestižnim barovima i coffee-shopovima, a najzahtjevniji hrvatski kavoljupci moći će je pronaći i na pomno odabranim lokacijama diljem Hrvatske.

Lavazza Kafa je 100-postotna Arabica, najekskluzivniji brend u portfelju vodećeg europskog proizvođača kave. Brend je nazvan po istoimenom području u Etopiji, odakle potječe sva kava svijeta. Proizvodnja kave po hektaru strogo je ograničena tradicionalnim metodama uzgoja u prirodno plodnom tlu, u savršenoj kombinaciji s idealnom klimom. Područje Kafe UNESCO je 2010. godine proglasio rezervatom biosfere, a nalazi se i na UNESCO-vu Popisu svjetske baštine.

Lavazza Kafa jedinstvena je i po materijalima i dizajnu pakiranja. Dolazi u jednostavnom i elegantnom pakiranju od 500 grama u zrnu, odnosno 250 grama mljevene kave, s etiketom na kojoj se nalazi plemenski simbol regije, znak zajedništva među ljudima. Lavazza Kafa se priprema s posebnom opremom, da bi osigurala maksimalna kvaliteta, uz personaliziranu obuku na mjestima prodaje. Poslužuje se u jednostavnim šalicama uz koje dolazi letak s objašnjenjem o kakvom je ekskluzivnom i profinjenom proizvodu riječ.