Notice: Trying to get property 'class' of non-object in /home/getuhr/public_html/plugins/content/easyimagecaption/easyimagecaption.php on line 323

Carstvo burgera od 8. do 18. rujna u srcu Zagreba

Zagreb Burger Festival
Zagreb, Trg dr. Franje Tuđmana
Petak, 09 Rujan 2022  - Nedjelja, 18 Rujan 2022
Napisala:  Sandro Sklepić
Carstvo burgera od 8. do 18. rujna u srcu Zagreba

Zagreb Burger Festival odlučio se malo skitati u vrućim ljetnim mjesecima pa je krenuo u Pulu. Super se proveo s Puležanima, a znatiželja da je dovela i do Špancirfesta, gdje se do mile volje špancirao jedanaest dana.

No, došlo je vrijeme za povratak kući, jer ipak je doma najljepše pa se već uvelike sprema zasjati i zamirisati neodoljivim mesnim mirisima od 8. do 18 rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Novi i kreativni koncepti, craft slastice i rashlađena pića očekuju svoje goste na petnaestak kućica. Uz mesne poslastice već poznatih hrvatskih Chefova Mate Jankovića (Institut za burgere), Ivana Pažanina ( Chef’s Burger by Ivan Pažanin), Marija Mihelja (El Toro) i Nenada Komesa (The Meat) te perspektivnog grill majstora i blogera Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard), čiji burgeri nose originalne nazive, moći će se kušati i sočni burgeri iz Zadra s kapitalcem Blackijem (Picnic), Novog Sada (Toster) i prošlogodišnjeg pobjednika iz Dubrovnika (Guloso), koji je ovoga puta inspiraciju pronašao u likovima Marina Držića. Tu je premijerno i koncept 4Burgers sa smash burgerima, a stiže i otočna skupina Plavica sa Cresa. Za istančana nepca koja preferiraju biljne okuse pobrinut će se debitanti Flying Pig s otoka Hvara i Beg’s Plant Based. No, kažu organizatori: "još mi premijera imamo - Doomsday razna iznenađenja sprema, o kojima još nitko pojma nema". Uz rashlađena pića, originalne koktele i fina vina dobra zabava je zajamčena, joker je - Robert Hromalić s novom slasticom - ice cream pie. 

ZgBurgerFestival

Ulaz na Zagreb Burger Festival je besplatan, a slasne delicije upotpunit će i odlična glazba naših DJ’a. Gdje to leti Flying Pig i koje su tajne za pripremu slasnih burgera?  Svratite i otkrijte, jer Zagreb Burger Festival postao je sinonim za dobru zabavu i prvoklasne burgere, dobrodošli! 

Više informacija pogledajte na: www.facebook.com/ZgBurgerFestival

ili www instagram.com/zgburgerfestival

Zagreb Burger Festival
Zagreb, Trg dr. Franje Tuđmana
Petak, 09 Rujan 2022  - Nedjelja, 18 Rujan 2022