Petak, 26 Prosinac 2014

Lonci & Poklopci

Napisala: 
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Lonci & Poklopci

U centru Zagreba otvoren salon visokokvalitetnog posuđa 

Poznati europski i svjetski brendovi koje su prepoznali kuhari profesionalci, ali i oni koji uživaju u kuhanju i darivanju, našli su mjesto na policama prodajnog salona koji se proteže na više od 150 četvornih metara.

Na otvorenju je bila i Katarina Pentek, poznato TV lice Podravkina „Kulinarskog centra" koja je ujedno i kuma novootvorenog salona posuđa Lonci & Poklopci. Tom prilikom istaknula je da su za pripravljane kvalitetnog jela bitne tri stvari: kvalitetne namirnice, ljubav prema kuhanju i kvalitetno posuđe.

Branko Ognjenović, kulinarski Akademik, istaknuo je kako je vrlo bitna kvaliteta posuđa u kojem se hrana priprema. Napomenuo je kako tehnologija izrade posuđa napreduje, te u rang vrhunske kvalitete svrstao brandove koje nudi salon „Lonci i poklopci".

Salon visokokvalitetnog posuđa opremljen je udobnim sofama i stolcima kako bi svaki kupac imao individualni kontakt s prodavačem jer, kako kažu u salonu, pojedini klijenti imaju više želja, pa im samim time pri odabiru i kupnji treba više vremena i pomoći. Kupci će imati poseban kutak u kojemu će moći odabrati svadbeni dar po svojoj svadbenoj listi želja.

U prostoru salona Lonci & Poklopci je i informacijski pult preko kojeg kupac može pregledati ponudu cjelokupnog asortimana, na globalnoj razini, te naručiti i kupiti željene artikle visokokvalitetnog posuđa, kuhinjskih aparata i pomagala poznatih proizvođača Korkmaza, Solingena, AdHoca i drugih.