Jedno od najpopularnijih sushi odredišta u metropoli dobilo je ove jeseni novo ruho. Rezultat je novi, zaigrani jelovnik, koji se odražava i u estetici samog ambijenta Nekadašnji SoHo Sushi, poznati…
Unazad dvije godine, splitski restoran Allora (p)ostao je nezaobilazno odredište za sve one koji žele prigristi ukusan zalogaj uz piće, doći na finu romantičnu večeru, poslovni ručak, isprobati fantastični doručak…
Maslinova ulja, moja druga ljubav… Kao što znate prva ljubav su vina, ali i maslinova ulja pričaju svoju prekrasnu priču. U svoj "Cheers With You by Nedeljka Krupljan" uvela sam,…
Uživajte u korčulanskim makarunima s potpisom chefa Kristiana Tarija i otkrijte mjesto s najboljom tjesteninom u Zagrebu Što kažete o kozicama u tempuri za početak? Pa onda slijede grilana hobotnica…
Istarska Agrolaguna, sa svojim ovčjim sirom Špin, osvojila je drugo mjesto na svjetskom ocjenjivanju sireva World cheese awards. Osim ovčjeg sira briljirali su i kravlji sir Špin i Istarski miješani…
Ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal novigradske hotelijerske kompanije Aminess po deveti je put uvršteno u renomirani svjetski vodič najkvalitetnijih maslinovih ulja Flos Olei za 2022. godinu i to s dosad…
Zagreb i slastičarnica Orijent – ljubav koja traje od davne 1936. Jesen u Zagrebu trenutno pokazuje svu svoju raskoš, a jednako raskošna je i ponuda u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici Orijent,…
Sushi rolls & poké bowls noviteti inspirirani dalekim Istokom SoHo Sushi u hladnu sezonu ulazi s vrućim novitetima! Naime, gotovo dvije godine od otvorenja, popularni zagrebački sushi street food mijenja…
Nekoliko obroka u tjednu skoro je pa nezamislivo bez ukusnog pilećeg mesa, bilo pečenog, u salati ili finom sendviču. Ali kako odabrati ovo fino, lagano i nutritivno bogato meso, a…
Hrvatski potrošači juhu su oduvijek stavljali na svojevrsni pijedestal, a koliko je ovo predjelo važno u domaćoj gastronomskoj tradiciji govori i podatak da juhu konzumira čak 99% potrošača Juha je…