Gastronomija

O restoranima, hrani, delicijama... Recepti, recenzije, savjeti...

(Reading time: 1 minute)
 Zagrebački Vrbani postali Mala Italija! 11. lipnja svoja vrata otvara jedan jako šarmantan restoran, u kojemu je hrana jednako ukusna kao i sam interijer. Mjesto koje savršeno spaja jednostavnost i…
(Reading time: 1 minute)
U susret turističkoj sezoni Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) održali su u makarskom hotelu Miramare besplatnu edukaciju “Chefovi & vrhunske tehnike: Novi trendovi u kreiranju atraktivnih jela na…
(Reading time: 1 minute)
Invisible bakery Kroštula novi je projekt znanih nam mladih inovatora Hrvatska je dobila prvu nevidljivu pekaru - Invisible bakery Kroštula. Svjetski trend ghost kitchen trenutno je u pravoj ekspanziji i…
(Reading time: 1 minute)
Sunčana terasa O'brok bara za savršeno cjelodnevno opuštanje uz kavu, koktele i domaće delicije Dugi ljetni dani stvoreni su za druženja na otvorenome, a iako naizgled djeluje nemoguće, i u…
(Reading time: 1 minute)
Takenoko ove sezone donosi jednu od najpopularnijih fusion kuhinja na svijetu, čija su jela nadahnuta naizgled nespojivim Japanom i Peruom Na svijetu postoji neizmjerno velik broj kultura, od kojih svaka…
(Reading time: 1 minute)
U subotu 7. lipnja domaćini sirane Vedrine su priredili nezaboravnu piknik promociju svojih proizvoda na vlastitom imanju u Lučkom, na kojem su nazočili brojni mediji i gastro blogeri - Hungry…
(Reading time: 1 minute)
Slastičarnica M&M predstavlja nove ledene slastice Kreativni laboratorij slastica M&M iz Rudeša za ovu je sezonu pripremio potpuno nove kombinacije sladolednih okusa. U ovoj obiteljskoj slastičarnici sa skoro tridesetogodišnjom tradicijom…
(Reading time: 1 minute)
Botin novi meni rado ćemo pripremati i kod kuće Gastro ljeto nam kuca na vrata. Željni smo ljetnih delicija, okusa mora i svježih namirnica kojih u ovo vrijeme godine ima…
(Reading time: 1 minute)
U subotu, 22. svibnja u restoranu Rosetina u održala se neuobičajena enogastro radionica projekta Abeceda finih zalogaja na slovo P: pizza & pjenušac u podne, kao jedan od promotivnih pjenušavih…
(Reading time: 1 minute)
Prefiks 'Specialties by Mate Janković' u Good Food ponudi označava jela novih okusa Good Food i Mate Janković glavni su akteri uzbudljive suradnje na koju se (ponovno) čekalo dugih 13…
Stranica 9 od 33