Do 27. lipnja odličan jelovnik u tri slijeda u a la carte restoranu Terma Tuhelj možete dobiti po promotivnim cijenama Ladanje je ponovo u modi, savršen način za opuštanje i…
Sada, kada sam zamijenila Zagreb s Istrom, shvaćam zašto je moja odluka od prije godinu dana bila ispravna. Sretna sam i ponosna sto sam voditelj renomiranog restorana Morgan na čelu…
Na ocjenjivanje pristiglo 18 certificiranih pršuta iz Istre, s Krka, Drniša i Dalmacije, jedan iz Crne Gore, nikad veći broj izlagača, Zoran Ćevid ponovio uspjeh iz Zagreba od prije dvije…
Najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda Ledo je, na 15. lipnja održanom nacionalnom natjecanju u kreativnosti tržišnih komunikacija IdejaX, osvojio čak dvije nagrade za dizajn i branding. King čašice, čiji dizajn…
Najbolji Falkensteinerovi chefovi donose zamamne ljetne recepte Osvježavajući Molokini s okusom breskve i marakuje? Egzotični Pitahaya Mohito od ploda kaktusa - ”zmajevog” voća? Lagani i prefini Ceviche? Pa onda jadranska…
Souvlaki burrito, Santorini bao buns, Surf & turf uramaki, Zeus burgeri i još mnogo toga očekuje vas u novom meniju inspiriranom ultimativnom ljetnom destinacijom Jellyfish in Space popularno je zagrebačko…
Ljeto je kao stvoreno za vikend putovanja i nova iskustava u prirodi, a jedno od njih neka bude piknik. Predstavljamo vam prekrasan projekt dviju prijateljica koje su našle način kako…
Zagrebački Vrbani postali Mala Italija! 11. lipnja svoja vrata otvara jedan jako šarmantan restoran, u kojemu je hrana jednako ukusna kao i sam interijer. Mjesto koje savršeno spaja jednostavnost i…
U susret turističkoj sezoni Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) održali su u makarskom hotelu Miramare besplatnu edukaciju “Chefovi & vrhunske tehnike: Novi trendovi u kreiranju atraktivnih jela na…
Invisible bakery Kroštula novi je projekt znanih nam mladih inovatora Hrvatska je dobila prvu nevidljivu pekaru - Invisible bakery Kroštula. Svjetski trend ghost kitchen trenutno je u pravoj ekspanziji i…