UPOZNAJTE NOVO RUHO I FOOD LAB UZ NEODOLJIVE TALIJANSKE DELICIJE Jedan od najljepših pubova u Hrvatskoj, splitski Fabrique, predstavlja potpuno novu gastro bajku koja će vas ostaviti bez daha i…
Međimurje, područje na krajnjem sjeveru Hrvatske omeđeno rijekama Murom i Dravom. Zapadni dio dotiče obronke Alpa, dok su središnji i istočni dio ravnica Panonske nizine. Međimurje je počašćeno nadimkom Hortus…
Tost kao jelo se spominje još u 15. stoljeću. Jedan od prvih zapisa je srednjovjekovni recept za jelo Oyle Soppys - aromatizirani luk dinstan u pivu i ulju, preliven preko…
ABC svježi krem sir jedan je od najsnažnijih regionalnih brendova koji je dostupan na tržištima cijele Adria regije . S četrdeset godina tradicije proizvodnje ABC sir je i jedan od…
Radionice kuhanja domaćih i poznatih svjetskih jela na tragu nekadašnjeg domaćinstva koje mlade pripremaju za samostalan život Atraktivna i zdrava jela svjetskih kuhinja, različite tehnike pripreme i, dakako, male gozbe…
O uspjehu Submarine burgera ne treba dvojiti, u proljeće ove godine ih je Financial times uvrstio na listu 1000 najbrže rastućih tvrtki u Europi te su se tako pozicionirali kao…
Good Food i Kut ukrstili su svoje kuhače, a iz kreativne radionice šire se arome od koje rastu zazubice, kako ljubiteljima mesa, tako i vegetarijancima It`s that time of the…
Tri dana natjecanja konobara, barmena, barista i restorana uz enogastro radionice i degustacije Međunarodno natjecanja konobara, barmena, barista i restorana Grand Gourmet 2021, održat će se od. 7. do. 9.…
Od srijede, 1. prosinca, kuhari, slastičari i osoblje za posluživanje u restoranima mogu se prijaviti za Stipendije Raise the Bar u sklopu kojih će Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji sa…
Jedno od najpopularnijih sushi odredišta u metropoli dobilo je ove jeseni novo ruho. Rezultat je novi, zaigrani jelovnik, koji se odražava i u estetici samog ambijenta Nekadašnji SoHo Sushi, poznati…