Gastronomija

O restoranima, hrani, delicijama... Recepti, recenzije, savjeti...

(Reading time: 1 minute)
Ličku siranu Vedrine uspješno vode dva bračna para koji su ušli u zahtjevan posao stočarstva iz ljubavi prema Lici. Godišnje prerađuju oko 180.000 kg mlijeka, imaju više od trideset proizvoda…
(Reading time: 1 minute)
UPOZNAJTE NOVO RUHO I FOOD LAB UZ NEODOLJIVE TALIJANSKE DELICIJE Jedan od najljepših pubova u Hrvatskoj, splitski Fabrique, predstavlja potpuno novu gastro bajku koja će vas ostaviti bez daha i…
(Reading time: 1 minute)
Međimurje, područje na krajnjem sjeveru Hrvatske omeđeno rijekama Murom i Dravom. Zapadni dio dotiče obronke Alpa, dok su središnji i istočni dio ravnica Panonske nizine. Međimurje je počašćeno nadimkom Hortus…
(Reading time: 1 minute)
Tost kao jelo se spominje još u 15. stoljeću. Jedan od prvih zapisa je srednjovjekovni recept za jelo Oyle Soppys - aromatizirani luk dinstan u pivu i ulju, preliven preko…
Srijeda, 15 Prosinac 2021

ABC sir je izvozni adut Belja

(Reading time: 1 minute)
ABC svježi krem sir jedan je od najsnažnijih regionalnih brendova koji je dostupan na tržištima cijele Adria regije . S četrdeset godina tradicije proizvodnje ABC sir je i jedan od…
Srijeda, 15 Prosinac 2021

Kuhanje je đir

(Reading time: 1 minute)
 Radionice kuhanja domaćih i poznatih svjetskih jela na tragu nekadašnjeg domaćinstva koje mlade pripremaju za samostalan život Atraktivna i zdrava jela svjetskih kuhinja, različite tehnike pripreme i, dakako, male gozbe…
(Reading time: 1 minute)
 O uspjehu Submarine burgera ne treba dvojiti, u proljeće ove godine ih je Financial times uvrstio na listu 1000 najbrže rastućih tvrtki u Europi te su se tako pozicionirali kao…
(Reading time: 1 minute)
Good Food i Kut ukrstili su svoje kuhače, a iz kreativne radionice šire se arome od koje rastu zazubice, kako ljubiteljima mesa, tako i vegetarijancima It`s that time of the…
Petak, 03 Prosinac 2021

Grand Gourmet 2021

(Reading time: 1 minute)
Tri dana natjecanja konobara, barmena, barista i restorana uz enogastro radionice i degustacije Međunarodno natjecanja konobara, barmena, barista i restorana Grand Gourmet 2021, održat će se od. 7. do. 9.…
(Reading time: 1 minute)
Od srijede, 1. prosinca, kuhari, slastičari i osoblje za posluživanje u restoranima mogu se prijaviti za Stipendije Raise the Bar u sklopu kojih će Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji sa…
Stranica 4 od 34