Takenoko ove sezone donosi jednu od najpopularnijih fusion kuhinja na svijetu, čija su jela nadahnuta naizgled nespojivim Japanom i Peruom Na svijetu postoji neizmjerno velik broj kultura, od kojih svaka…
U subotu 7. lipnja domaćini sirane Vedrine su priredili nezaboravnu piknik promociju svojih proizvoda na vlastitom imanju u Lučkom, na kojem su nazočili brojni mediji i gastro blogeri - Hungry…
Slastičarnica M&M predstavlja nove ledene slastice Kreativni laboratorij slastica M&M iz Rudeša za ovu je sezonu pripremio potpuno nove kombinacije sladolednih okusa. U ovoj obiteljskoj slastičarnici sa skoro tridesetogodišnjom tradicijom…
Botin novi meni rado ćemo pripremati i kod kuće Gastro ljeto nam kuca na vrata. Željni smo ljetnih delicija, okusa mora i svježih namirnica kojih u ovo vrijeme godine ima…
U subotu, 22. svibnja u restoranu Rosetina u održala se neuobičajena enogastro radionica projekta Abeceda finih zalogaja na slovo P: pizza & pjenušac u podne, kao jedan od promotivnih pjenušavih…
Prefiks 'Specialties by Mate Janković' u Good Food ponudi označava jela novih okusa Good Food i Mate Janković glavni su akteri uzbudljive suradnje na koju se (ponovno) čekalo dugih 13…
Restorani Craft Beer&Grill i Grano Duro Pizza&Pasta otvaraju svoja vrata na rivi u Starom Gradu Stari Grad na Hvaru postao je bogatiji za dvije nove gastronomske priče, Craft Beer&Grill i…
PIK Vrbovec na tržište je uveo novu liniju proizvoda – 100% mesne grickalice PIK&GO – prirodno bogate proteinima i stvorene za ljude u pokretu PIK&GO su inovativne mesne grickalice koje…
Pripremom savijače s orasima, mesom morskog psa i hummusom, focaccie s papričicama punjenima namazom od slanutka, indijskog kruh naana i ruskih palačinki blini od heljdina brašna, najavljen je Svjetski dan…
Bečka kavana „Vollpension“ uslijed zatvaranja pokrenula je online platformu na kojoj stariji građani nude tečajeve slastičarstva. Projekt se sad širi na međunarodnoj razini za sve iznad 65 koji žele osigurati…