Noviteti u Ledovoj ponudi torta istinski su klasici, prepoznatljivi i omiljeni najširem krugu sladokusaca Sve slastice svijeta mogu se sakriti ispred torte, jer ona je ipak kraljica uživanja u slatkome!…
Razbijen mit o pivu kao namirnici s visokim udjelom glutena Danas je pivo drugo najpopularnije piće na svijetu, nakon čaja. Budući da je osnovna polazna sirovina za pivo ječam - namirnica…
Ekipa gastronomskog serijala Croatia's finest ovih dana snima na Braču, a karizmatični Dhruv Baker isprobao je dalmatinske delicije chefa Ivice Katića iz restorana Otok u supetarskom hotelu Osam ''U kolikoj…
Ostvarili cilj: 36-satno kuhanje na ovogodišnjem festivalu “Biser mora 2016” donijelo je fantastične rezultate U 20:00 je završilo – po prvi puta na Biseru mora – po prvi puta u…
Zlatne i srebrne medalje za Ivan Dolac Barrique berbe 2009., Korlat Merlot 2012., Korlat Syrah 2011., Dingač 50° na 16. Finger Lakes International Wine Competition 2016 u Rochesteru (NY), SAD…
Jutros se u organizaciji ŠKMER-a, pod pokroviteljstvom grada Supetra i Hypo Alpe Adria Banke već od 08:00 sati u Supetru kuhalo i kuhalo - i to - punom parom! Natjecale…
Slovenski pilot Matevž Lenarčič je na Havajima, gdje je sa svojom ultralaganom letjelicom Dynamyc WT9 pristao nakon 17 sati leta iz Watsonvilla u Kaliforniji. Let do Havaja je, prema riječima…
Aktivan odmor ili wellness u okruženju očaravajuće okolice Terma Olimia Proljeće je idealno vrijeme ne samo za buđenje organizma, već i za učinkovito čišćenje organizma i za pojačane aktivnosti u…
Ledo je odlučio razveseliti ljubitelje sladoleda s dugoočekivanim kornetom okusa lješnjaka Jeste li znali da prosječna vjeverica sakrije i do 3000 lješnjaka godišnje kako bi mogla uživati u njima tijekom…