Sve i svašta

O pivu, kavi, čajevima, drugim bezalkoholnim i alkoholnim pićima, opremi, trgovinama i o svemu i svačemu...

(Reading time: 1 minute)
Jučer je na Vugrinščaku zapaljen veliki Jurjevski krijes u organizaciji udruge Oživljena povijest Samobor, u suradnji s Gradskom četvrti Gornji kraj – Hamor. Samoborski Jurjevski krijes održava se petu godinu…
(Reading time: 1 minute)
Slovenski pilot Matevž Lenarčič je u petak, 22. travnja, u devet sati ujutro poletio iz Dubrovnika te je oko podneva sletio na aerodrom u Portorožu i tako uspješno zaključio svoj…
Četvrtak, 21 Travanj 2016

Otvorenje terase restorana Bulldog

Napisala Silvija Munda
(Reading time: 1 minute)
Uz 3 mame (9 djece) proslavili smo otvorenje terase restorana Bulldog i 4. rođendan portala Wall.hr uz gastro delicije U utorak, 19.04.2016. kultni zagrebački Bulldog, omiljeno mjesto za ispijanje kave…
Četvrtak, 21 Travanj 2016

Dani istarskih šparuga 2016

(Reading time: 1 minute)
Gourmet manifestacija Dani istarskih šparuga do 15. svibnja u sjeverozapadnoj Istri - Donosimo recept gastro blogerice Sanje Mijac na bazi šparuga Do 15. svibnja u Umagu, Novigradu, Brtonigli i Bujama,…
(Reading time: 1 minute)
Otvorena vrata renoviranog kongresnog centra Olimia u Wellness hotelu Sotelia**** Moderan i multifunkcionalan kongresni centar Olimia kombinacija je udobnosti i funkcionalnosti. Zbog svoje prilagođenosti raznim postavima, dvorane su idealne za…
(Reading time: 1 minute)
OKRUGLI STOL : Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, Ministarstvo turizma i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Na održanom okruglom stolu s temom „Sezonska radna snaga u hotelima- potrebe i nedostaci“…
(Reading time: 1 minute)
U utorak, 19. travnja, u Green Gold centru svečano je otvoren Holistički centar BIRAM ZDRAVLJE i promoviran prvi hrvatski BIO mesni restoran Mostovi2. Događaj je to koji je nadogradio zagrebačku…
(Reading time: 1 minute)
Omiljena destinacija sladokusaca zadržala je svoj prepoznatljivi identitet, uz potpono novi izgled Slastičarnica Millennium, dugi niz godina poznata kao jedna od najslađih i najljepših destinacija u srcu Zagreba, dobila je…
(Reading time: 1 minute)
Varaždinska destinacijska menadžment kompanija Vall 042 predstavila je nacionalni projekt Okusi hrvatske tradicije u restoranu „Potkova“ na zagrebačkom Hipodromu. Projekt su predstavili njegov voditelj Borislav Šimenc i direktorica Turističkog ureda…
(Reading time: 1 minute)
Svjetsko ocjenjivanje portugizaca 'Portugieser Du Monde' održalo se četvrtu godinu zaredom u organizaciji mađarske tvrtke VinOliva Wine & Food Communication iz Pečuha, a na prijedlog Turističke zajednice Zagrebačke županije ove…
Stranica 79 od 108