Jučer je na Vugrinščaku zapaljen veliki Jurjevski krijes u organizaciji udruge Oživljena povijest Samobor, u suradnji s Gradskom četvrti Gornji kraj – Hamor. Samoborski Jurjevski krijes održava se petu godinu…
Slovenski pilot Matevž Lenarčič je u petak, 22. travnja, u devet sati ujutro poletio iz Dubrovnika te je oko podneva sletio na aerodrom u Portorožu i tako uspješno zaključio svoj…
Uz 3 mame (9 djece) proslavili smo otvorenje terase restorana Bulldog i 4. rođendan portala Wall.hr uz gastro delicije U utorak, 19.04.2016. kultni zagrebački Bulldog, omiljeno mjesto za ispijanje kave…
Gourmet manifestacija Dani istarskih šparuga do 15. svibnja u sjeverozapadnoj Istri - Donosimo recept gastro blogerice Sanje Mijac na bazi šparuga Do 15. svibnja u Umagu, Novigradu, Brtonigli i Bujama,…
Otvorena vrata renoviranog kongresnog centra Olimia u Wellness hotelu Sotelia**** Moderan i multifunkcionalan kongresni centar Olimia kombinacija je udobnosti i funkcionalnosti. Zbog svoje prilagođenosti raznim postavima, dvorane su idealne za…
OKRUGLI STOL : Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, Ministarstvo turizma i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Na održanom okruglom stolu s temom „Sezonska radna snaga u hotelima- potrebe i nedostaci“…
U utorak, 19. travnja, u Green Gold centru svečano je otvoren Holistički centar BIRAM ZDRAVLJE i promoviran prvi hrvatski BIO mesni restoran Mostovi2. Događaj je to koji je nadogradio zagrebačku…
Omiljena destinacija sladokusaca zadržala je svoj prepoznatljivi identitet, uz potpono novi izgled Slastičarnica Millennium, dugi niz godina poznata kao jedna od najslađih i najljepših destinacija u srcu Zagreba, dobila je…
Varaždinska destinacijska menadžment kompanija Vall 042 predstavila je nacionalni projekt Okusi hrvatske tradicije u restoranu „Potkova“ na zagrebačkom Hipodromu. Projekt su predstavili njegov voditelj Borislav Šimenc i direktorica Turističkog ureda…
Svjetsko ocjenjivanje portugizaca 'Portugieser Du Monde' održalo se četvrtu godinu zaredom u organizaciji mađarske tvrtke VinOliva Wine & Food Communication iz Pečuha, a na prijedlog Turističke zajednice Zagrebačke županije ove…