Sve i svašta

O pivu, kavi, čajevima, drugim bezalkoholnim i alkoholnim pićima, opremi, trgovinama i o svemu i svačemu...

Četvrtak, 07 Srpanj 2016

Održani 31. Dani rudarske greblice

(Reading time: 1 minute)
Topli ljetni vikend u Rudama, 2. i 3. srpnja i ove godine obilježen je brojnim sadržajima, programom sa 400 izvođača i mirisima tople greblice, a kao i dosadašnjih godina u organizaciji…
Utorak, 05 Srpanj 2016

Otvoren Pizza bar u Zagrebu

Napisao Tomislav Stiplošek
(Reading time: 1 minute)
Nedavno je u Selskoj ulici, u Zagrebu, na broju 90b, otvoren Pizza bar. Od samog početka postavili su kriterije dosta visoko. Rade s vrhunskim namirnicama, ali drugačije niti ne može…
(Reading time: 1 minute)
Najnagrađivanija hrvatska kozmetika Nikel, koju je pokrenula i osmislila magistra farmacije Mirjana Brlečić, vlasnica i direktorica tvrtke Priroda liječi, bogatija je za još sedam zlatnih medalja. Naime, za svoju inovativnu…
Petak, 01 Srpanj 2016

Što žene žele - 5. rođendan i dodjela WOW nagrada

Napisala Silvija Munda
(Reading time: 1 minute)
ŠTO ŽENE ŽELE akcija je koju već petu godinu za redom uspješno organizira udruga WOW. U hrvatskoj inačici one su Žene i vino, izuzetno aktivna grupa žena koju je u…
Četvrtak, 30 Lipanj 2016

Ljetni bijeg u Rogašku Slatinu

(Reading time: 1 minute)
Kombinacija aktivnog odmora, opuštanja i hedonizma recept je za nezaboravan odmor. Sve vas to, uz zanimljiva događanja, ovoga ljeta očekuje u Hotelima Rogaška & ROI Spa Maštate o bijegu s…
Četvrtak, 30 Lipanj 2016

Predstavljena Akademija Kralj žara

(Reading time: 1 minute)
Jeste li znali da vrhunski gastro kritičari tvrde kako je napraviti 'ukusan roštilj' jednako kao nacrtati 'remek djelo'! Svaka priča o dobrom roštilju počinje prvo s odabirom vrste roštilja, upravo…
Petak, 24 Lipanj 2016

Wellness u dijalogu s prirodom

(Reading time: 1 minute)
Goste Terma Olimia i Terma Tuhelj od ove sezone očekuju brojni noviteti predstavljeni prvog dana ljeta na konferenciji za novinare u jedinstvenom Wellness hotelu Sotelia****s Ljeto u Termama Olimia u…
(Reading time: 1 minute)
PaštaRIa je novi domaći brend tjestenine iza kojeg stoji PIK Rijeka, s tradicijom dugom 65 godina. Nakon predstavljanja u Sherry's Wines & Bites restoranu u središtu Zagreba, PaštaRIa je odmah…
(Reading time: 1 minute)
Predstavljen jedinstven tečaj francuskoga jezika za gurmane, vinoljupce i bonkuloviće “Abeceda francuskoga za gurmane” profesorice Marije Vukelić U zagrebačkoj delikatesnoj trgovini FRENCH STORE vlasnice Nathalie Durbić uz slasne francuske zalogaje…
(Reading time: 1 minute)
Najbolji chefovi na svjetskom natjecanju u kuhanju tjestenine „Barilla Pasta World Championship 2016“ dolaze iz Slovenije i Italije Najbolji chefovi koji znaju savršeno skuhati tjesteninu dolaze iz Italije i Slovenije. …
Stranica 75 od 108