Topli ljetni vikend u Rudama, 2. i 3. srpnja i ove godine obilježen je brojnim sadržajima, programom sa 400 izvođača i mirisima tople greblice, a kao i dosadašnjih godina u organizaciji…
Nedavno je u Selskoj ulici, u Zagrebu, na broju 90b, otvoren Pizza bar. Od samog početka postavili su kriterije dosta visoko. Rade s vrhunskim namirnicama, ali drugačije niti ne može…
Najnagrađivanija hrvatska kozmetika Nikel, koju je pokrenula i osmislila magistra farmacije Mirjana Brlečić, vlasnica i direktorica tvrtke Priroda liječi, bogatija je za još sedam zlatnih medalja. Naime, za svoju inovativnu…
ŠTO ŽENE ŽELE akcija je koju već petu godinu za redom uspješno organizira udruga WOW. U hrvatskoj inačici one su Žene i vino, izuzetno aktivna grupa žena koju je u…
Kombinacija aktivnog odmora, opuštanja i hedonizma recept je za nezaboravan odmor. Sve vas to, uz zanimljiva događanja, ovoga ljeta očekuje u Hotelima Rogaška & ROI Spa Maštate o bijegu s…
Jeste li znali da vrhunski gastro kritičari tvrde kako je napraviti 'ukusan roštilj' jednako kao nacrtati 'remek djelo'! Svaka priča o dobrom roštilju počinje prvo s odabirom vrste roštilja, upravo…
Goste Terma Olimia i Terma Tuhelj od ove sezone očekuju brojni noviteti predstavljeni prvog dana ljeta na konferenciji za novinare u jedinstvenom Wellness hotelu Sotelia****s Ljeto u Termama Olimia u…
PaštaRIa je novi domaći brend tjestenine iza kojeg stoji PIK Rijeka, s tradicijom dugom 65 godina. Nakon predstavljanja u Sherry's Wines & Bites restoranu u središtu Zagreba, PaštaRIa je odmah…
Predstavljen jedinstven tečaj francuskoga jezika za gurmane, vinoljupce i bonkuloviće “Abeceda francuskoga za gurmane” profesorice Marije Vukelić U zagrebačkoj delikatesnoj trgovini FRENCH STORE vlasnice Nathalie Durbić uz slasne francuske zalogaje…
Najbolji chefovi na svjetskom natjecanju u kuhanju tjestenine „Barilla Pasta World Championship 2016“ dolaze iz Slovenije i Italije Najbolji chefovi koji znaju savršeno skuhati tjesteninu dolaze iz Italije i Slovenije. …