Nedavno je u Selskoj ulici, u Zagrebu, na broju 90b, otvoren Pizza bar.
Od samog početka postavili su kriterije dosta visoko. Rade s vrhunskim namirnicama, ali drugačije niti ne može ako računate na iskorak u kvaliteti. Prostor je lijepo uređen. Posebno treba naglasiti veliku terasu koju nisu "ubili" viškom stolova zbog jedne pizze više. U svakom slučaju, prostor je takav da čete poželjeti doći ponovo.
Imaju odličan izbor piva koji će zadovoljiti većinu pivoljubaca. Naravno da smo probali i pizzu. Dobra je... Fino, tanko tijesto, ali ne mlinac varijanta. Kvaliteta sastojaka je jako dobra, mada ih je možda mrvicu previše pa u sredini pizze stvaraju problem kod pečenja, ali to su već detalji koje nećete ni primijetiti, ako ne krenete u dublju analizu kao mi.
Ako sam dobro shvatio, a mislim da jesam, ekipa iz Pizza bara školuje se kod trostrukog svjetskog prvaka, pizzaiola Giannija Calaona. Kako sam osobno imao prilike probati njegove pizze, vjerujem da imaju što naučiti. Nama ostaje da pratimo razvoj ovog projekta i njihov napredak.
Za sada, preporuka: kad se nađete u ovom dijelu grada, navratite; nećete se razočarati.