Ponosno objavljujemo da se čaj od lista masline, koji smo medijima predstavili 7. veljače u prostoru Centra za razvoj vinskog turizma, ukrcao na Arku okusa! Čaj od lista masline je skoro…
Gradonačelnik Grada Zagreba održao je danas, 11. veljače konferenciju za medije na kojoj je zajedno sa suradnicima najavio novopokrenuti festival ljubavi i vina "Hrvatska vinska priča" koji će se održati…
Nove berbe malvazija, graševine i pošipa predstavljene se na EN PRIMEUR-u 2014. u Zagrebu U organizaciji udruge Vinistra, udruge Graševina Croatica i udruge Vino Dalmacije, u zagrebačkom hotelu Esplanade jučer…
- U petak, 7.2.2014. započeo je s radom Centar za razvoj vinskog turizma, projekt udruge za kulturu stola G.E.T. - Centar za razvoj vinskog turizma funkcionira unutar prostora u HL…
WSET (Wine and Spirit Education Trust) je najprestižnija svjetska institucija za edukaciju o vinu i žestokim pićima. U kolokvijalnom govoru često spominjana kao "Oxford" u vinarstvu, institucija djeluje u preko 55 zemalja svijeta. Još…
Jedinstveni festival ljubavi i vina 14. i 15. veljače na Trgu bana Jelačića promovira vinski turizam u Hrvatskoj "Hrvatska vinska priča" dvodnevni je novopokrenuti festival ljubavi i vina koji će…
S veseljem najavljujemo kako će Zagreb od 6.-9. veljače opet biti u središtu čokoladne i kofeinske karte Svijeta i regije! Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjih Zagreb Chocofesta i Coffe Art…
Pula počinje odisati romantičnim temama i prije priprema za Valentinovo. Naime, mjesec siječanj donosi svake godine manifestaciju posvećenu vjenčanjima - Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews. Ovogodišnje 14. izdanje manifestacije održat će se 25.…
Wine Academy Croatia šalje posljednji poziv u zimskom semestru, za upis na certificirane tečajeve najutjecajnije obrazovne institucije u području vina i žestokih pića (Wine and Spirit Education Trust - WSET). Predavanja počinju u…
Vinska i restoranska scena u Hrvatskoj ubrzano se razvija. Sve je više istinskih zaljubljenika u vina koji su ujedno i sve zahtjevniji gosti. Od ugostiteljskog osoblja se očekuju savjeti o…