Četvrtak, 19 Kolovoz 2021

Aura day u Našoj priči by Flâneur

Napisala:  Silvija Munda
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Aura day u Našoj priči by Flâneur

Buzetska obiteljska tvrtka "Aura" koja se bavi proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda,  rakija, likera i džemova od samoniklog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu te se može pohvaliti s desetak zlatnih odličja na prestižnim svjetskim i domaćim natjecanjima, posebno za gin Karbun, novi Karbun Navy Strength gin i liker Teranino, od sad ima svoju "ambasadu" u Zagrebu, u vidu caffe bara Naša priča by Flâneur, na adresi Kamaufova ulica 22 (kod Petrove bolnice).

Viktorija AkrapO čemu se radi, objasnila nam je Viktorija Akrap, mlada vlasnica ugostiteljskog obrta Flaneur, tj. caffe bara i objekta brze prehrane "Naša priča":

"Ugostiteljstvo nije samo posao; ugostiteljstvo je i emocija i užitak. Stoga želim gostima ponuditi nešto drugačije, nešto više; ne samo poslužiti ih, nego i educirati. U suradnji s udrugom G.E.T. koju vode poznati eno-gastro novinari Tomislav Stiplošek i Silvija Munda, razvijat ćemo eno-gastro priču. Osmislili smo niz aktivnosti, a jedna od njih je Aura day četvrtkom, kad će gosti imati priliku naručiti jedan od Aurinih proizvoda po promotivnoj cijeni i pritom nešto naučiti o njemu."

U caffe baru Naša priča, kao svojevrsnoj ambasadi destilerije Aura, gosti će moći dobiti informacije o Aurinim proizvodima, bit će organizirane vođene degustacije, a prvi Aura day će biti već u četvrtak, 26. 8. 2021., kada će se po iznimno povoljnoj cijeni, od tek 9 kuna, moći kušati Maslina i badem, jako alkoholno piće proizvedeno na bazi destilata jabuke polugodišnjom maceracijom plodova masline (sorti bjelica i leccino) i plodova badema.

"Maslina i badem će vas definitivno oduševiti! Osim toga, svidjet će vam se i ostatak ponude. Kažu da imamo finu kavu, najfinije kroasane, a uvijek imamo svježe voće za cijeđene sokove. Dođite i provjerite!", kaže nam Viktorija Akrap uz osmijeh te dodaje: "Aura day je tek prva u nizu aktivnosti koje smo osmislili. Naše goste očekuju i vinske i gastro priče te puno zanimljivosti koje ćemo najavljivati kako budu dolazili u ponudu."

Naša priča by Flâneur