U zagrebačkom Red Red Wine baru održana je promocija Pazzo Prosecca, koji je uzvanicima predstavila Suzana Vajndorfer, zastupnica ovog pjenušavog pića posebnog po boci zlatnog sjaja, za jugoistočni dio Europe.
Domaćica promocije bila je Josipa Pavičić Berardini, a njeni gosti su bili i Daniela i Marko Puh, vlasnici tvrtke Natura Tartufi iz Buzeta. Osim svježih tartufa, oni u ponudi imaju široku paletu proizvoda od tartufa vlastite proizvodnje. Razvoj ove tvrtke partimo već dulje vrijeme, radili smo i nekoliko priloga o njima, a onaj s otvorenja njihove kušaone možete vidjeti na dnu ovog članka.
Na promociji Red Red Wine baru, Josipa Pavičić Berardini je uz pomoć Drage Bošnjaka, gosta-kuhara Red Red Wine bara, pripremila zalogaje od kruščića koje je ispekla kod kuće te donijela za ovu prigodu i proizvoda Natura tartufa te ih sljubila s Proseccom Pazzo.
Još fotografija s promocije možete naći u Fb foto galeriji.
Pogledajte TV prilog s otvaranja kušaone Natura tartufa iz 2012. godine:
{youtube}zVhuMhb-mwM{/youtube}