Četvrtak, 22 Svibanj 2014

Ljetni koncept uživanja

Napisala: 
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Ljetni koncept  uživanja

U Zagrebu je 20. svibnja predstavljen novi, ljetni  način uživanja u prestižnom Moët & Chandon Brut  Imperial  šampanjcu.

Najpoznatija svjetska šampanjska kuća ovog je ljeta ritual ispijanja šampanjca ponudila na nov način, i to tako da se u veliku čašu rashlađenog šampanjca dodaju komadići dinje i kruške, koji nas uvode u  ljetno uživanje u jedinstvenom okusu. Kako bi  novi ritual ispijanja Moët & ChandonBrut  Imperiala  bio još potpuniji tijekom ljetnih večeri, event u Zagrebu bio je u znaku disco groznice 80-ih.

Na poziv Gordana Mohora i Vlade Šuška, bijelo žuta ljetna priča oduševila je  mnogobrojne uzvanike među kojima su bili i: Iris Androšević, Maja Šuput, Vanja Halilović, Vinko Filipić, Frane Barbieri, Branko Mikša i doc.dr.sc. Aleksandar Milenović te direktor hotela Esplanade Zagreb Ivica Max Krizmanić. 

Moët & Chandon je šampanjac glamura i uspjeha od 1743. godine. Poznat je po svojim postignućima i legendarnom pionirskom duhu. Moët & Chandon dijeli magiju  sa svijetom nudeći jedinstvene šampanjce za svaku priliku i raspoloženje.

Moët Brut Imperial kultni je šampanjac ove šampanjske kuće. Napravljen 1869., on utjelovljuje Moët & Chandon jedinstveni stil, stil koji se prepoznaje svojom blagom voćnosti,  zavodljivošću nepca i svojom elegantnom zrelosti.

Ovom prigodom, uzvanici su i donirali sredstva za stanovnike potopljenih područja, u suradnji sa Hrvatskim crvenim križem.