U Zagrebu je 20. svibnja predstavljen novi, ljetni način uživanja u prestižnom Moët & Chandon Brut Imperial šampanjcu.
Najpoznatija svjetska šampanjska kuća ovog je ljeta ritual ispijanja šampanjca ponudila na nov način, i to tako da se u veliku čašu rashlađenog šampanjca dodaju komadići dinje i kruške, koji nas uvode u ljetno uživanje u jedinstvenom okusu. Kako bi novi ritual ispijanja Moët & ChandonBrut Imperiala bio još potpuniji tijekom ljetnih večeri, event u Zagrebu bio je u znaku disco groznice 80-ih.
Na poziv Gordana Mohora i Vlade Šuška, bijelo žuta ljetna priča oduševila je mnogobrojne uzvanike među kojima su bili i: Iris Androšević, Maja Šuput, Vanja Halilović, Vinko Filipić, Frane Barbieri, Branko Mikša i doc.dr.sc. Aleksandar Milenović te direktor hotela Esplanade Zagreb Ivica Max Krizmanić.
Moët & Chandon je šampanjac glamura i uspjeha od 1743. godine. Poznat je po svojim postignućima i legendarnom pionirskom duhu. Moët & Chandon dijeli magiju sa svijetom nudeći jedinstvene šampanjce za svaku priliku i raspoloženje.
Moët Brut Imperial kultni je šampanjac ove šampanjske kuće. Napravljen 1869., on utjelovljuje Moët & Chandon jedinstveni stil, stil koji se prepoznaje svojom blagom voćnosti, zavodljivošću nepca i svojom elegantnom zrelosti.
Ovom prigodom, uzvanici su i donirali sredstva za stanovnike potopljenih područja, u suradnji sa Hrvatskim crvenim križem.