Usporednim predstavljanjem četiri berbe svog vrhunskog vina Stagnum za vodeće ugostitelje, trgovce, sommeliere i predstavnike medija, Frano Miloš u prodaju je stavio Stagnum godišta 2003. Jedan od ovdašnjih vodećih vinara na taj je način postao prvim hrvatskim vinarom koji na tržište aktivno pušta vino odležalo 10 godina. Radionicom u hotelu Esplanade prikazan je potencijal godišta 2003. usporedno s mlađim godištima, 2004., 2005. i 2006.
Praksa stavljanja na tržište starijih godišta vina u Europi je uobičajena praksa, no hrvatski vinari dosad je nisu primjenjivali.
Odležavanje starijih godišta u podrumu, te kasnije predstavljanje tržištu, od vinara iziskuje značajne financijske izdatke. Ono je i logistički zahtjevno, budući starija godišta vina treba pravilno skladištiti u vrijeme kad je nova berba već pred vratima.
Budući je ovakva praksa neuobičajena za hrvatsko tržište, Miloš je ugostiteljima i trgovcima na radionici prenio iskustva o načinu prodaje i promocije Stagnuma 2003. Riječ je o vinu dobivenom od organski uzgojenog grožđa sorte plavac mali, autohtone sorte srednje i južne Dalmacije. Godina 2003. je bila vrlo topla, što je Stagnumu dalo jaku strukturu, snažan izričaj i, kao što je prikazano na radionici, veliki potencijal za odležavanje. Dozrijevano je u velikim bačvama od slavonskog hrasta. Njegov je životni vijek veći i od 20 godina.
Uz Stagnum 2003., Miloš je tijekom radionice predstavio i druga svoja vina, Rose i Plavac 2009., kao i svježe maslinovo ulje.