Zima ima svoje izazove... a mi... način da vas zagrijemo!
{tab=Sadržaj}
Novosti
- Novosti iz Jerusalema
- Suncokret ruralnog turizma Hrvatske
Turizam
- Turizam u Općini Nedelišće
- Vina Belje – najbolji vinski podrum Slavonije i Podunavlja
Manifestacije
- Osijek Wine Fest 2015
- 10. Zagreb VINOcom
Degustacije
- Meneghetti Classic 2013
- Premium priča 2: Sladoledi i vino
Putovanja
- 12 mjesta koje morate posjetiti u 2016
Foto reportaža
- Gastronauti u Zagrebu
Interview
- Ivana Marić
Vinske skitnje
- Degustacije srednja kategorija - finale
Gastronomija
- Jela stvorena za zimu
- Baranjski kulen
- Meso ’z tiblice
- Pivo u kulinarstvu
Podrumarov dnevnik
- Vinarstvo: analiza vina
{tab=Riječ urednika}
Blagdansko ludilo je, eto, iza nas, a i skijaši se vratili ili se vraćaju za koji dan pa sve opet ispočetka. Svi smo nakratko zaboravili gdje stvarno živimo, ali prisjetit ćemo se ubrzo. Prošle se godine konačno nešto pomaklo u turizmu na bolje, ali tek ako se i ove pomakne pa i sljedeće, tada možemo reći da se nešto dešava. Ono što nas, kao G.E.T. Report, zanima je svakako rast eno-gastro turizma. Ima naznaka da ide na bolje, ali treba još puno raditi, uvesti mnogo noviteta i ono najteže - mijenjati neka stara uvriježena mišljenja. Pred nama GETovcima je zahtjevna i zanimljiva godina. Zadali smo si neke visoke ciljeve i pokušat ćemo ih svakako ostvariti, posebice kada je eno-gastro turizam u pitanju. Čekamo, naravno, kao i svi, tko će biti novi ili će ostati stari ministar turizma, jer i tome ovise mnoge stvari, ali to ćemo nadam se ubrzo znati. Pratite nas kao i do sada, sve ćemo akcije najaviti pa nam se slobodno pridružite.
Što se tiče samog G.E.T. Reporta, od ovog broja kao stalni kolumnist pridružio nam se Jovica Nikšić. Očekujemo još veći angažman našeg Mateja iz Vinskih skitnji, a bit će i nekih iznenađenja. U svakom broju predstavit ćemo vam neku od mnogih zanimljivih destinacija i to ne samo u Hrvatskoj. U ovom broju predstavljamo Nedelišće. Tema broja je u domeni gastronomije. Što li bolje grije organizam od dobre hrane? Ovo je doba suhomesnatih proizvoda, a mi izdvajamo dva značajna za hrvatsku gastronomiju. Pokušat ćemo vam pokazati što naše poznate osobe misle o hrani, turizmu i kakvi su, u stvari, kao ljudi. U ovom broju, veliki intervju s Ivanom Marić.
Eto, godina je počela, očekuje nas pregršt zanimljivih događanja i druženja. Pratite nas i budite dio G.E.T.-a!
Do sljedećeg broja,
veliki G.E.T.- ovski pozdrav!
Tomislav Stiplošek