Ponedjeljak, 31 Svibanj 2021

Pustolovi biraju ovakav odmor!

Napisao:  G.E.T. Falkensteiner Hotels & Residences
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Pustolovi biraju ovakav odmor!

Od sportskog concierga, mnoštva aktivnosti i avantura, bicikliranja, ronjenja, izleta, odlične hrane do noćnog ribarenja – toliko je novosti u ponudi hotela Falkenstener Park Punat koji svoja vrata otvara 8. lipnja

Lungomare ili unutrašnjost, na dva kotača ili pješice, a svakako i pod morem i na moru – istražiti otok Krk i njegove šume i maslinike te tirkizno-plavo more, uživajući u aktivnostima koje pruža i kojima mami sve više ljubitelja aktivnog odmora, neopisiv je doživljaj. Brojne pješačke i biciklističke staze, koje odlično povezuju sva mjesta na ovom životopisnom otoku, kao i mnogobrojni sadržaji za pustolove i one sportskog duha, zaslužni su što ovaj zlatni otok, a posebice mjesto Punat i Falkensteiner Hotel Park Punat sa svojim idealnim položajem, pružaju savršenu polaznu točku za – avanturistički odmor iz snova. Ljetna avantura samo što nije počela, jer Falkensteiner Hotel Park Punat svoja vrata otvara 8. lipnja.

Neka avantura počne!

Neka avantura počne!

Avanturistički turizam najbrže je rastući trend u turističkom sektoru, a nakon što je pandemija pokazala da 'može i drukčije' i zaustavila nas u mnogim našim planovima, danas smo – više nego ikada – željni pustolovina. Bez obzira u kojoj biste se disciplini najradije iskušali, jeste li avanturistički početnik ili već imate 'utakmica u nogama', Falkensteiner Hotel Park Punat sa svojim inovativnim sportskim conciergom zadovoljit će sve vaše 'apetite'. Njegova je zadaća da vam otkrije atrakcije i skrovita mjesta otoka te isplanira individualni program u skladu s vašim željama. I, dakako, ne morate brinuti o opremi i nositi ju sa sobom, jer sve možete iznajmiti. Bilo da se radi o biciklima, brdskim ili trkaćim, opremi za ronjenje, kajacima ili SUP-ovima…, sve je tu, no ako ipak najviše volite svoj bicikl, nema problema, kad završite s istraživanjem otoka na dva kotača, vaš ljubimac bit će na sigurnom pohranjen.

I unutar hotelskog kompleksa nalaze se brojni punktovi za vježbanje, a ono što posebno privlači je vježbanje joge i pilatesa u prekrasnom vrtu s pogledom na bazen i more. Trčanje, planinarenje, ronjenje, jedrenje, surfanje…, sve možete isprobati u Falkensteiner Hotelu Park Punat i tako možda otkriti neke svoje nove strasti.

Think pink

Nakon aktivno provedenog dana, opustite se u idiličnom ambijentu s Falkensteinerovim potpisom.

Nakon aktivno provedenog dana, opustite se u idiličnom ambijentu s Falkensteinerovim potpisom. Think pink neka bude vaša nova životna mantra, za koju ćete – odaberete li ovako 'posložen' odmor – itekako imati razloga. Smještaj s full bord uslugom, pink coctail dobrodošlice, ali i Pink opening event s izborom delikatesa, grickalica i pića u ružičastoj boji dodatno će razigrati vaše raspoloženje i vaš odmor.

Više o ponudama Falkensteiner Hotela Park Punat potražite OVDJE.