Četvrtak, 24 Travanj 2014

Proljetni tartufi i Veuve Clicquot

Napisala: 
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Proljetni tartufi i Veuve Clicquot

Le Bistro hotela Esplanade u svom ugodnom i opuštenom ambijentu uz sezonsku à la carte ponudu, u periodu od 23. travnja do 11. svibnja u suradnji s Miva d.o.o., priprema za svoje goste i Zagrepčane poseban gurmanski užitak – sljubljivanje opojnih proljetnih tartufa s vrhunskim šampanjcima Veuve Clicquot.

Prepoznatljiva žuta boja glasovitog francuskog šampanjca Veuve Clicquot na neko će vrijeme osvježiti šarmantni ambijent Le Bistroa.

[testimonial author="Jasna Mohor" position="dir. marketinga tvrtke Miva d.o.o. / ekskl. zastupnici ovih pića za Hrvatsku"]Nadolazeći proljetni dani kao stvoreni su za uživanje u VC Brut i VC Rose šampanjcima.[/testimonial]

Kušajući šampanjce, za tu prigodu, Ana Grgić, šefica kuhinje kreirala je primamljiv jelovnik na kojemu će se naći neodoljive delicije s afrodizijačkim svojstvima tartufa, poput mini biftek tartara s listićima tartufa, kremastog rižota s tartufima, lagano pečene guščje jetre sa salatom od jagoda celera i tartufa te neodoljivih pečenih školjki sv. Jakova s mousseom od tartufa. Veuve Clicquot šampanjci izvrsno oplemenjuju slastice, pa se nikako ne smije propustiti topli čokoladni kolač s umakom od tartufa i vanilije ili lagani proljetni mille foille s malinama.

[testimonial author="Ivica Max Krizmanić" position="generalni direktor hotela Esplanade"]Pozivam sve gurmane da posjete Le Bistro i prepuste se uživanju u slasnim varijantama proljetnih tartufa uz čašu pjenušavog zadovoljstva.[/testimonial]