Srijeda, 21 Travanj 2021

Novost iz Geberita - Geberit VariForm

Napisao:  G.E.T.
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Novost iz Geberita - Geberit VariForm

Nova boja, nove kombinacije

Geberit VariForm dizajnerski koncept umivaonika temelji se na četiri najvažnija geometrijska oblika i dosputan je u okrugloj, ovalnoj, eliptičnoj i pravokutnoj formi. Koncept umivaonika zaokružuju Geberit VariForm nadpultni umivaonici koji su od sada dostupni u novoj boji.

Potpunost oblika i funkcija

Moderan minimalistički dizajn naglašen je tankom gornjom pločom debljine svega 4 mm koja je obrubljena crnom linijom. Elementi stvaraju puno prostora za odlaganje. Površine su otporne na vlagu i ogrebotine. Blago produžena gornja ploča prednjeg dijela sprječava da voda kaplje po ladicama. Ladice su jednostavne i elegantne te se otvaraju potiskom.

Baze za umivaonik i bočni elementi mogu se kombinirati na različite načine. Izbor okruglog, pravokutnog, ovalnog ili eliptičnog oblika nadpultnog umivaonika pruža razna rješenja za ugradnju u kupaonicama.

Površine kupaonskog namještaja

Klasična bijela, moderna boja lava mat, prirodni hrast i tamni orah hikori. Površine kupaonskog namještaja VariForm nude varijante koje odgovaraju svakom stilu interijera. Elegantni crni rub oko površine za odlaganje daje završnu notu minimalističkom dizajnu.

  • Reducirani minimalistički suvremeni dizajn
  • Prostrane površine za odlaganje
  • Savršena funkcionalnost uz ladice sa sustavom push-to-open (otvaranje pritiskom) za kupaonske elemente
  • Ladica bez izreza zahvaljujući sifonu za uštedu prostora
  • Baza za umivaonik može se kombinirati s
  • bočnim elementima lijevo i desno
Dostupno od 1. svibnja 2021.
Više informacija potražite na
www.geberit.hr