Jesen u Poreču u znaku vrhunskog piva U subotu, 28. rujna, kreće drugo izdanje Istra & Craft Beer Festivala, pivske manifestacije koja okuplja male, nezavisne i craft pivovare, a trajat…
U zagrebačkom restoranu Fino&Vino predstavljen je novi časopis o vinu, VINUM.IN. Na svečanoj promociji glavna urednica Dijana Grgić predstavila je svoje suradnike, vinare i koncept časopisa. VINUM.IN će izlaziti…
Kako spojiti moderno i tradicionalno, grad i prirodu, urbanu glazbu i slavonsku tamburicu, znaju u poznatoj slavonskoj vinariji koja je ove godine u središtu vinograda pripremila pravo iznenađenje Boravak u…
Kako je baranjski mladić od svoje regije napravio brend i povećao dolazak turista! U vremenima kada mnogi ulažu goleme novce u turističke svrhe, postoje i entuzijasti koji za svoj kraj…
Grif nastavlja inovirati novim okusima Za kraj ljeta mikropivovara Grif pripremila je ljubiteljima piva još jedno iznenađenje s novim sezonskim izdanjem koje će biti dostupno u limitiranoj distribuciji u kafićima…
Plivanjem spojiti pedeset hrvatskih otoka, pri tome nešto naučiti o okolišu i prirodi i dobro se zabaviti – ciljevi su plivačko-edukacijskog maratona koji se nastavlja sljedećeg ljeta Tek što je…
Zagreb Burger Festival, powered by TABASCO® obavijen mirisnim plaštom slasnih burgera Jedanaest dana ukusne&glazbene zabave, sedamdesetak vrsta burgera, dvadeset vrsnih burgerskih meštara, originalne slastice i prštava vibra očekuju posjetitelje Zagreb…
Iznimno važnu ulogu imaju majstori pržari i Master Cupperi odnosno kušači, čije su osjetilne sposobnosti i iskustvo presudni Franck je samo u ovoj godini razvio ukupno 23 nova proizvoda uključujući…
Često se kaže za domaće knjige kako su slabije čitane i slabije promovirane od poznatih stranih naslova. Baš zato su Nataša i Marina odlučile svoj roman Želja, o kojem se…
Na ovogodišnjoj, 19. Najvećoj hrvatskoj fišijadi, za prestižnu titulu najboljeg natjecalo se rekordnih 250 kotlića fiša. Na prvom Prvenstvu Hrvatske u kuhanju fiša, koje je održano isti dan na istom…