Bečka konferencija Smart City Summit održava se online

Smart City Summit
Online Utorak, 04 Svibanj 2021
Napisao:  G.E.T. Wirtschaftsagentur Wien/Karin Hac
Bečka konferencija Smart City Summit održava se online

Jedan od vrhunaca startup eventa ViennaUP'21 predstavlja konferencija Smart City Summit koja će se ove godine održati prvi put, a na kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani za teme pametnih gradova

Najveći startup event u srednjoj Europi, ViennaUP'21, koji je namijenjen globalnoj publici održava se u digitalnom formatu od 27. travnja do 12. svibnja 2021. Pametni gradovi, biomedicinske znanosti, kreativne industrije, poduzetništvo i fintech samo su neka od područja koja su u fokusu ovog dvotjednog događanja. Jedan od vrhunaca eventa ViennaUP'21 predstavlja konferencija Smart City Summit koja će se održati 4. svibnja 2021.

Ova konferencija o pametnim gradovima okupit će stručnjake iz područja gospodarstva, znanosti i gradske uprave koji će raspravljati o tome kako gradove učiniti održivijima i otpornijima na krizu. No, mogu sudjelovati i svi ostali koji su zainteresirani za teme pametnih gradova. Tako će u sklopu konferencije biti organizirana predavanja o temama poput pametnih četvrti, održivoj gradnji, kružnom gospodarstvu, otpornosti gradova na krizu i potencijalu vodika. Osim toga, zainteresirane će osobe moći sudjelovati i na radionicama, a postoji i mogućnost za umrežavanje. 

Grad Beč, bečki gradski koncerni Stadtwerke i Wien Holding, društvo Aspern Smart City Research i Bečka gospodarska agencija (Wirtschaftsagentur Wien) pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju u zajedničkom oblikovanju gradova budućnosti.

Konferencija se održava na engleskom jeziku. Sudjelovanje je besplatno, no potrebna je prethodna registracija. Prijave i više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.smartcitysummit.at/.

Otvorene su prijave i za ViennaUP'21: https://viennaup.com/.  

Smart City Summit
Online
Utorak, 04 Svibanj 2021