Petak, 28 Svibanj 2021

HASK – brend koji je vaša kosa dugo čekala

Napisao:  G.E.T. Nikola Zoko
(Reading time: 1 - 2 minutes)
HASK – brend koji je vaša kosa dugo čekala

U Hollywoodu već dobro poznat, s velikim učinkom na 'grive' žena čijoj se kosi divimo, beauty brend HASK stigao je i na domaće tržište predstavljajući odličnu liniju proizvoda za dugo toplo ljeto!

S jedne strane potpuno prirodne nijanse kose (čitaj: sijedo), a s druge raskoš boja koje se međusobno stapaju u raskošnu 'grivu'- upravo tako bi se mogao opisati novi beauty trend kad je kosa u pitanju. Bez obzira koji trend slijedite, ne zaboravite da je sunce najljepši ukras kose, ali da i u kombinaciji s klorom, soli, vjetrom može napraviti popriličnu 'štetu'.

U svijetu dobro poznat, na domaćem tržištu, odnednavno pristutan holivudski beauty brend HASK u fokus stavlja proizvode za kosu. Bez obzira na brojne linije proizvoda, svi oni imaju zajednički nazivnik - ne sadrže štetne tvari kao što su sulfati, parabeni, ftalati i gluten te nisu testirani na životinjama. Ususret dugom toplom ljetu, posebnu pažnju privlači novitet Keratin Protein linija kojoj je osnovni zadatak i najneposlušniju kosu učiniti mekom, sjajnom i oživljenom.

U hit Keratin Protein liniji koju obožavaju brojne svjetske ljepotice čijoj se kosi divimo, su četiri proizvoda koji se međusobno podržavaju djelujući dubinski na vlasi i vlasište. 

Keratin Protein Smoohting Hair OilKeratin Protein Smoothing Shampoo koji pruža oštećenoj kosi preobrazbu za kojom žudi. Ostavit će kosu mekom i sjajnom.  Keratin Protein Smoothing Conditioner ukrotit će i najneposlušniju kosu te joj vratiti život i sjaj. Idealan je za suhu, obojenu i kovrčavu kosu.  Imate li problem s lomljenjem vlasi i 'cvjetanjem' vrhova tu je Keratin Protein Smoothing Deep Conditioner koji savršeno odgovara svim tipovima kose ostavljajući kosu hidratiziranom i sjajnom. I za kraj tu je Keratin Protein Smoohting Hair Oil dati će oštećenoj kosi čudesan makeover! Upija se u trenutku te ne ostavlja masne tragove.

Više informacija na društvenim mrežama: INSTAGRAM i FACEBOOK