Subota, 15 Siječanj 2022

Znate li koje ulje najbolje u borbi sa suhom kožom i gljivicama na noktima?

Napisao:  G.E.T. Nikola Zoko 
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Znate li koje ulje najbolje u borbi sa suhom kožom i gljivicama na noktima?

Konstantno smo u potrazi za savršenim proizvodom za kožu ruku, ali i noktiju. Voljeli biste isprobati i nešto što pomaže u rješavanju problema s gljivicama, ali i izrazito suhom kožom? Upoznajte moć proizvoda Oil n More koji pruža savršenu njegu ruku. Riječ je o hrvatskom proizvodu, ali i beauty novitetu kojeg kad isprobate uvrštavate u svoju svakodnevnu beauty rutinu. 

Nokti svakodnevno trpe i više nego što smo toga svjesni, pogotovo korijen i ploha koji su prvi izloženi. Problem su i gljivice koje su između ostalog odgovor organizma na određeno stanje. 

“Oil n More zbog kanabidiola (CBD) obnavlja nokte, dok smola Smirne djeluje protuupalno prilikom tretiranja gljivica. Namijenjeno je i za manikuru i pedikuru i najbolje ga je isprobati” - rekla je Andrea Gudac, voditeljica projekta dodajući kako je, zajedno s timom, dugo smišljala formulaciju koja neće biti suviše komplicirana realizirati, a koja će raditi točno ono što mi želimo od nje. Tako je CBD ulju dodana Smirna u optimalnom omjeru i stvorena formulacija velike moći. 

Oil n MoreDa nije namijenjeno samo za nokte, pokazalo se nakon istraživanja, kad je dokazano kako Oil n more djeluje i na kožu. Posebno ako se dogodi porezotina, ako imate problema s aknama ili izrazito suhom kožom ruku. U tom slučaju, Oil n more djeluje blagotvorno popunjavajući mikropukotine na koži. Suha koža se u trenu obnavlja, a nakon nanošenja ulja koža je svilenkasta i meka.  

“Malo je teško objasniti da ima dvostruko djelovanje, čak i trostruko jer ovdje pričamo i o tretiranju gljivica, no stvar je vrlo jednostavna. Svako stanje koje zahtjeva smirivanje upale ili obnavljanje stanica u bilo kojem obliku, treba CBD” - rekla je Andrea i dodala kako Oil n More, ne čini čuda, ali zato napada sve one svakodnevne probleme s kojima se borimo

Budući da smo na početku godine, Andrea je najavila i velike planove - lansiranje novih proizvoda u liniji, gdje će sljedeće biti njegujuće ulje za obrve i trepavice nakon raznih tretmana kao što je microblading obrva ili lash lift.

Gdje kupiti? Svi proizvodi tvrtke Hemp Istra dostupni su u web shopu