Četvrtak, 04 Veljača 2021

Ljubav je u zraku! Izaberite vašu savršenu kombinaciju za Valentinovo

Napisao:  G.E.T. Rene Karaman i Tomislav Stiplošek
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Ljubav je u zraku! Izaberite vašu savršenu kombinaciju za Valentinovo

Teraboto je mala vinarija s velikim potencijalom. Vlasnici, bračni par Vitasović, Dario i Izabela, ljudi su koji uživaju u stvaranju svojih vina. Obrađuju oko tri i pol hektara vinove loze, polako šire vinski podrum i sve su prisutniji na tržištu.

Za tu prisutnost treba prvenstveno zahvaliti Izabeli koja je pravi vulkan ideja. U njenim mislima je stalno prisutan kreativni nered, vrti se mnoštvo ideja koje ona nerijetko i ostvaruje. Izabela stoji ispred brenda Teraboto, vrlo je radosna i komunikativna osoba, jednostavno širi oko sebe neki optimizam i htjeli ne htjeli, donosi osmijeh na vaše lice pa kad vina Teraboto poistovjećujete s njom, ne možete ih ne voljeti. Treba svakako istaknuti da je Izabela osoba vrlo osebujnog, ali i vrlo istančanog stila kada su u pitanju moda, boje i uopće sve ono što nas okružuje.

To se naravno najviše vidi kod njihovih etiketa koje su vrlo koloristične. Glavni dio etikete je slika prepoznatljive vizure Vodnjana i ta je slika uklopljena u veliki okvir čiste boje. Svaka sorta ima svoju boju tako da su etikete vrlo koloritne i vrlo izražajne, a opet vrlo posebne i daju toliko potrebnu unikatnost što dovodi do toga da ih prve primjećujete na polici.

Nerijetko će vas dočekati u podrumu s posebnim performansom, kao što su nas dočekali s malom izložbom slika vodnjanskih narodnih nošnji, ukrašenom balonima, uz prezentaciju ideja kako će to izgledati za Valentinovo. Možemo vam reći: ako ste sa svojom voljenoj osobom blizu Vodnjana tog dana, obavezno navratite u Teraboto.

No ako niste blizu, ima Teraboto rješenje i za to!

Izaberite vašu savršenu valentinovsku kombinaciju i zatražite isporuku na adresu voljene osobe.

- Butelja vina Teraboto i pralina Croatian Choco Concept; cijena je 50 kn (autorska pralina punjena Merlotom Teraboto i malinama u ovom paketu je, zapravo, poklon uz vino);
- Butelja vina Teraboto i balona "Vatrometi Dekoracije" u obliku srca cijena je 100 kn;
- Butelja vina Teraboto i torta Fresh Baked Cake cijena je 150,00 kn;

U navedene cijene nije uračunata dostava.

Količine su ograničene pa požurite s narudžbom prije iscrpljenja zaliha.  

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
tel. 099 456 6224
web: www.teraboto.com.hr