Petak, 03 Veljača 2017

Recept - Kornelije Malić: Sorbetto s moštom od jabuka i maslinovim uljem

Napisao:  G.E.T. Foto: Silvija Munda
(Reading time: 1 minute)
Recept - Kornelije Malić: Sorbetto s moštom od jabuka i maslinovim uljem

Sorbetto s moštom od jabuka i Bjelicom - jelo kreirano za 5. poglavlje Premium priče

Sastojci: (za 4 osobe)

  • 0,20 l premium sladoleda od vanilije
  • 0,05 l most od jabuke
  • 0,10 l Salvela Bjelica maslinovog ulja
  • 0,03 l vodke
  • 0,03 l pjenušca

Priprema:

Sladoled ostaviti na sobnoj temperaturi da se napola odmrzne i uz neprestano miješanje žicom mutilicom dodavati sastojke po navedenom redu.

Odmah servirati u čase za pjenušac i degustirati.

Sorbetto s moštom od jabuka i BjelicomSorbetto s moštom od jabuka i Bjelicom