Četvrtak, 03 Veljača 2022

Ljubav, more i glazba su savršen spoj!

Napisao:  G.E.T.
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Ljubav, more i glazba su savršen spoj!

Ne propustite Valentinovo uz more i najljepši zalazak sunca uz savršenu glazbenu kulisu – koncerte vječnog romantičara Marka Tolje i odličnih Ante Jeličića i Elene Stelle u Falkensteiner hotelima

Naš mozak oslobađa dopamin kada slušamo omiljenu glazbu, baš kao i tijekom vođenja ljubavi, a tempo, ritmičke promjene i lirske interpretacije romantične glazbe itekako utječu na ljubavne odnose, pokazala su brojna istraživanja. Glazba i ljubav savršeno se nadopunjuju! Uoči Valentinova, Falkensteiner resort Punta Skala, Falkensteiner Club Funimation Borik i Falkensteiner Premium Camping Zadar pripremaju slatko iznenađenje za zaljubljene – pravu romantičnu bajku i koncerte za pamćenje pod zvijezdama.

Valentinovo uz Marka Tolju

U osami Falkensteiner resorta Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra, između Velebita i mora, doživite lijepe trenutke u zagrljaju voljene osobe. Ponuda uključuje dva noćenja s uključenom uslugom polupansiona i besplatnim upgradeom u sobu s pogledom na more i dalmatinske otoke, rani check-in i kasni check-out ovisno o raspoloživosti i 20% popusta na spa tretmane.

Marko Tolja

Čarobna lokacija, decentan i impresivan interijer Falkensteiner Hotela & Spa Iadera, prostrani AcquaPura SPA – kulisa je kao stvorena za užitke u dvoje! Po dolasku u sobu  dočekat će vas romantični set, izbor ručno rađenih čokoladnih pralina i pjenušac. Uživajte u elegantnom, prostranom i ugodnom okruženje AcquaPura SPA na čak 6.000 m2. Tu su i tri privatna SPA suita, vodeni svijet sa šest bazena, od kojih je jedan bazen s morskom vodom, izvrstan svijet sauna i turski hamam. A kao vrhunac, u subotu, 12. veljače, uživajte u ekskluzivnoj romantičnoj večeri u dvorani Ventus u Fortis Clubu uz koncert Marka Tolje.

Zadar za romantičare

U Falkensteiner resortu Borik birajte između romantično uređene vrhunske mobilne kućice u Premium Campingu Zadar, gdje ćete biti okruženi prirodom i morem, a opet tako blizu centru ili vaše cosy hotelske sobe u Falkensteiner Clubu Funimation Borik.

Slatko iznenađenje za slatki početak romantičnog putovanja su jagode u čokoladi, pjenušac i posebna poruka za zaljubljene u vašoj sobi ili kućici. Uživajte u dugim šetnjama i vremenu za dvoje u opuštajućem wellnessu u Acquapura SPA centra. Proslavite vašu ljubav uz romantičnu večeru i glazbeni nastup Ante Jeličića i Elene Stelle 12. veljače. Ljubitelji easy listening glazbe moći će uživati u zvucima poznatih svjetskih klasika i tema iz filmova, ali i zaplesati uz latino ritmove.

Mislilo se i na vanjske goste pa je tako Falkensteiner Club Funimation Borik 12. veljače i za njih pripremio neodoljivu ponudu po cijeni od 450 kn po osobi. Romantična večera u pet sljedova s početkom u 19 sati uz nastup Elene Stelle, ali i neograničeno korištenje spa, vodenih kreveta, unutarnjeg bazena, saune i jacuzzija uz pjenušac i voće u čokoladi u prostoru za opuštanje i popust od 30% na sve tretmane i masaže uz prethodnu rezervaciju. Jer… ljubav je u Falkensteineru!