Nedjelja, 01 Kolovoz 2021

3 karte za mnoštvo različitih iskustava

Napisao:  G.E.T.
(Reading time: 1 - 2 minutes)
3 karte za mnoštvo različitih iskustava

TZJastrebarsko KartaTuristička zajednica grada Jastrebarskog osmislila je i dizajnirala tri različite karte i na taj način osigurala sigurno vodstvo šarolikim putevima autentičnog sadržaja Jaskanskog kraja za koje se sami odlučite i odaberete.

Karte sadrže detaljan prikaz tlocrta različitih dijelova grada, okolice i ruta koji vode smjerovima gradskih i prirodnih  prostranstava te kriju najdragocjenije dragulje ovog prekrasnog i očuvanog krajolika. Karta užeg centra Jaske prikazuje plan samog grada, raspored ulica i naselja, kao i smještaj najrelevantnijih ustanova koje možete pronaći pomoću legende. U njoj također možete naići na opće informacije o gradu Jastrebarskom, ali i pokoju zanimljivu činjenicu koju svakako vrijedi znati.

Ako želite poći uzbudljivim stazama veličanstvenih obzora, odaberite svog električnog prijatelja u javnoj garaži u neposrednoj blizini perivoja, skinite aplikaciju „Jaska Bike“  i otvorite kartu biciklističkih ruta koja nudi čak 8 različitih ruta kroz prirodu Jaske i njene okolice. Karta, između ostalog, sadrži popis naselja kroz koje Vas svaka staza vodi, kao i informacije o njihovom trajanju i fizičkoj zahtjevnosti. Uključite se u vožnju i otkrijte sve atraktivnosti i zanimljivosti koje su skrivene na putevima ovog malog idiličnog grada.

Za sve vinoljupce i ljubitelje slika brežuljaka ukrašenih vinogradima poznatih vinara, posebno je izrađena karta vinske ceste koja detaljno prikazuje položaj svih vinskih podruma na području Plešivice i Jaske. Upustite se u avanturu i dopustite da Vas dinamični putevi, nalik na žile kucavice, vode zelenim proplancima te doživite nezaboravna iskustva.

Karte možete preuzeti u digitalnom obliku na službenoj stranici ili u uredu Turističke zajednice grada Jastrebarskog.