Ponedjeljak, 27 Rujan 2021

Franck Crema – dvostruki način pripreme prave turske kave

Napisao:  G.E.T.
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Franck Crema – dvostruki način pripreme prave turske kave

Franck Crema može se pripremati na klasičan način, kuhanjem u džezvi i praktičan način, jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom

Franck je predstavio Franck Cremu, najfinije mljevenu tursku kavu koja omogućuje dvostruki način pripreme. Prednost je što ju je moguće pripremiti u minuti,   jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom, ali i na klasičan način, u džezvi. Rezultat je uvijek isti - savršena kava kremaste teksture i bogate pjene.

Oba načina pripreme donijet će istinski osjećaj zadovoljstva u kavi nježnog okusa i bogate arome zahvaljujući kremastim notama čokolade i kakaovca, koje su prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave. Te zavodljive arome pružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti sve ljubitelje turske kave.

Franck crema Franck Crema idealno je rješenje za sve kavoljupce, za svaku prigodu i gdje god se nalazili. Ove fine arome, uz bogatu pjenu, pružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti nepce istinskih ljubitelja turske kave bilo da su u društvu, sami, na poslu ili putovanju s obitelji i prijateljima.

U razvoju ove kave Franck je pratio potrošačke preferencije, navike i očekivanja domaćih ljubitelja bogatog okusa turske kave u skladu s dinamikom industrije kave na globalnoj razini, a dvostruki način pripreme moguć je zahvaljujući posebnom načinu mljevenja koji se koristi u njezinoj proizvodnji.

Franck Crema dostupna je u vakum pakiranju od 250 grama, vrećici od 175 grama i 400 grama, te u praktičnom pakiranju u vrećici od 9 grama, dovoljnoj za jednu šalicu kave.