Četvrtak, 31 Prosinac 2020

Traže se kuhari za pomoć u kuhinji u Topuskom

Napisao:  G.E.T. Martin Vorel
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Traže se kuhari za pomoć u kuhinji u Topuskom

U Srednjoj ugostiteljskoj školi u Topuskom,  adresa Široka 14, u utorak 30.12. pokrenuta je kuhinja kapaciteta 500 obroka dnevno. JRE Hrvatske poziva kuhare i pomoćno osoblje da se jave za rad u organiziranim grupama

Kuhinja u Topuskom je profesionalno organizirana, rad je predviđen u smjenama, dio namirnica imamo na skladištu, dio u dolasku, ali najvažnije je održati kontinuitet i osigurati redovitu opskrbu hranom. Stoga trebamo kuhare i pomoćno osoblje  voljno raditi s nama jer samo naše ruke nisu dovoljne da se osigura toliki broj obroka u narednim tjednima“, izjavila je Marina Gaši, Predsjednica JRE Hrvatska

Kuhinja je stavljena u pogon u koordinaciji s Anom Lisak iz Cateringa Lisak i kolegama  iz Nacionalne udruge ugostitelja,  te uz  potporu ravnateljice Srednje ugostiteljske škole u Topuskom i načelnika općine Topusko.

Distribuciju obroku preuzela je općina Topusko, a hrana se razvozi potrebitim stradalnicima, vatrogascima, GSS-ovcima i drugima koji rade na raščišćavanju ruševina i područja pogođenog potresom.

"Zainteresirane kuhare i pomoćno osoblje molimo da nam se jave na broj  + 385 99 3473 321 ili  email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kako bismo sastavili timove i organizirali posao. Razumijevajući potrebu da djelujete,  molimo ipak da ne dolazite samoincijativno, već samo u koordinaciji s nama."

"Dobrodošle su i donacije u namirnicama, a kompanije i proizvođači koji žele pomoći mole se da nas prethodno kontaktiraju kako bismo dogovorili koju točno  robu trebamo i kada ju trebamo, jer su nam kapaciteti  za čuvanje i hlađenje ograničeni."

Pokreće se još jedna  kuhinja velikoga kapaciteta u Sisku, pa će vaše vrijedne ruke i vrijedne donacije trebati.

Svima se unaprijed zahvaljujemo na odazivu i podršci