Kokteli sa šarenim suncobranima, prepuni zaslađenih sokova i kandiranih višanja stvar su prošlosti. Danas je popularan pristup spravljanju koktela ili miksologiji, koji je dobio naziv craft bartending. Sljedbenici ovog pristupa koriste prirodne sokove, svježe i domaće uzgojeno voće, sami uzgajaju aromatično bilje, kuhaju svoje sirupe i bittere, ali i koriste inovativnu tehnologiju kako bi njihove umjetničke kreacije u obliku pića izazvali oduševljenje i u najvećem skeptiku.
Craft kokteli koji donose prirodu u vaš dom
Sličnu filozofiju dijeli i novi proizvod Jamnica Botanica, blago gazirano piće na bazi mineralne vode, voća i aromatičnog bilja, koje se brzo etabliralo kao lagano premium piće pažljivo odabranih sastojaka iz vrta prirode. Dva neodoljiva okusa, limun menta i naranča pelin, bez dodanih šećera i aditiva, bude želju za uživanjem u hrani i piću te povratak prirodnom uživanju.
Nježne biljne arome kao savršen dodatak koktelima
U želji da svima omogući povratak prirodi i domaćim proizvodima, Jamnica Botanica pronašla je istomišljenika u poznatom domaćem barmenu i miksologu Marinu Nekiću i s njim kreirala dva neodoljiva recepta za craft koktele – Jamnica Botanica Lemon Mojito i Jamnica Botanica Orange&Gin.
Priuštite si uživanje bez grižnje savjesti i otkrijte video recepte vrhunskih koktela na linku.