Pod morem na dubini od 20 metara, na rubu podmorskog izvora slatke vode, odnosno vruje, u uvali Ike, na sjevernom Jadranu zadnjih godinu dana dodatno dozrijevala Graševina Velika berba 2011 Iločkih podruma.
Kavez sa svega 1100 butelja Graševine u veličanstvenoj izvedbi jedinstvenog terroira Principovac, glavne enologinje Vere Zima i Starog podruma iz 1450., izronjen je 3. kolovoza 2019. s 22 metra dubine s konstantom temperaturom od 7°C.
Vino je intenzivne žute boje sa zlatnim odsjajima. Na nosu sortno prepoznatljivo, izražajne mineralnosti i kompleksnosti s naglašenom voćnosti. U okusu raskošno, elegantno s gorkasto-slatkim, mekim i unikatnim završetkom diskretnog dodira Jadrana. Utjecaj soli i valova osjetan je isključivo na čepu, dok je ples maestrala, tramontane, bure i juga na buteljama kreirao jedinstveni zapis s morskih i „vrujskih“ dubina. S nestrpljenjem iščekujemo kušati ovo Veliko vino za velike trenutke.