Ponedjeljak, 24 Lipanj 2019

Održan Moët & Chandon Grand Day

Napisao/la:  Miva Šimun Šitum
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Održan Moët & Chandon Grand Day

Moët & Chandon Grand Day, s blistavim nizom događaja 22.lipnja slavljen je diljem svijeta, a spektakularni Moët Grand Day održan je na Kornatima u konobi Opat gdje su mnogobrojni gosti slavili u odličnoj atmosferi i nastupu muzičkog benda Soul Fingers.

U predivnoj uvali na Kornatima Chef Ante Božikov  pripremio je gastro delicije u kojima su tijekom dana uživali svi prisutni, a koje su se savršeno sljubile s Moët & Chandon mjehurićima.

U opuštenoj ljetnoj, slavljeničkoj atmosferi uz nezaboravan nastup Soul Fingersa u prirodi Kornata, Moët Grand Day uistinu se obilježio na poseban način na jedinstvenoj lokaciji Nacionalnog parka Kornati!

Moet Ice RoseMoet Ice RoseSlavlje se nastavilo i Moët Gala večerom u nekoliko slijedova, a svaki je pratio Moët, od Moët & Chandon Imperial Brut, Imperial Rose, Moët & Chandon Vintage, Vintage Rose do Moët & Chandon Nectar uz desert.

U Hrvatskoj se Moët Grand Day  obilježio od Dubrovnika, na Copacabana Beach, do najboljeg noćnog kluba, Culture Club Revelin,  na Malom Lošinju i Borik Meditteranean Baru te do Rovinja u Valentino Champagne Baru.

Moët & Chandon, s ponosom je ovom prilikom obilježio i 150. obljetnicu Moët Impériala, šampanjca koji je ujedno stvarao stil kuće i kulturu uživanja u brut šampanjcima!