Chefica Al Paponea Petra Sokač i food entuzijasti Dijana Grgić i Tomislav Stiplošek pripremaju pravu jesensku čaroliju.
- Petak, 27.10.
- Početak u 18:30 (dolazak od 18:00)
- Al Papone, grill & pasta bar, Varšavska ulica 8
Meni:
- Pozdrav iz kuhinje (zalogaj iznenađenja)
- Krem juha od buče
- Rolada od puretine punjena kestenima i šampinjonima
- Knedle punjene kesten pireom.
Sva jela prate Ško vina.
U pauzama između slijedova pričamo o vinu, ljubavi, hrani, životu.. hedonizmu općenito.
https://fb.me/e/40QMnzWQ7
Kroz večer vas vodi Tomislav Stiplošek, autor popularnih "Vinskih razgovora", koji kreće u novu avanturu naziva "Kuhamo s..."
Njegova i Petrina gošća 27. 10. 2023. Dijana Grgić je glavna urednica vinskog časopisa Vinum IN; voli vrhunska vina, finu hranu, dobro društvo i veseo smijeh.
Pridružite im se!
Rezervacije kupnjom karata na Entrio.