Na koktele se ovog ljeta ide samo na jedno mjesto - u Cocktail Park!

Cocktail Park
Zagreb, Rougemarin, Frana Folnegovića 10
Srijeda, 14 Srpanj 2021  - Srijeda, 18 Kolovoz 2021
Napisao:  G.E.T.
Na koktele se ovog ljeta ide samo na jedno mjesto - u Cocktail Park!

Rougemarin park, zagrebačko hit mjesto, koje je već puna dva mjeseca oduševljava posjetitelje ovih će dana zavladati gastro scenom u šarenim bojama. Sa sasvim novim menijem i ponudom, omiljena skrivena oaza postat će Cocktail Park, lokacija na kojoj se, uz čašu najukusnijih mixture pića, uopće ne čini loše ostati u metropoli ovog ljeta.

Nakon što je predstavljen kao Chef's Park koji je osvojio brojne posjetitelje sjajnom ponudom trojice najpoznatijih hrvatskih chefova pa postao Gin Park, a onda i savršena nogometna „tribina“ na Europarku, stiglo je vrijeme da Rougemarin Parkom zavlada uživanje u koktelima s potpisom genijalnog barmena Borisa Mištrofovića.

Cocktail ParkPobjeći od gradskih vrućina u zelenilo parka uz Rougemarin Garden kojim vladaju okusi lavande, kadulje i ružmarina ili uživati u koktelima s domaćim sirupima poput Fierro Spritza i Antique Fizza? Dok je hladni Park Side koktel u ruci u najboljem zagrebačkom parku, chillanje je zagarantirano. Započeti after work druženje uz klasični B & TS koktel s tonikom ili jednim Mojito Parkom, twistom s dinjom i mentom? Opuštena ljetna večer može početi i fenomenalnim Fizzy Sour koktelom koji kombinira Jameson, sirup od meda i kamilice, sok od limuna i citrusni tonik, Ritom koji sjajno spaja ananas i naranču ili Kajpri koktelom u kojem također med i kamilica vode glavnu riječ i čine ispijanje koktela posebnim užitkom. Za ružičasto uživanje i romantične večeri bit će zaduženi Slim Martini, Fresh Pink i Pink Supreme.

„Simply distorted, pomaknuto - tako bih najbolje opisao 8 glavnih koktela, koje sam pripremio za Cocktail Park. Kod izrade koktela vodio sam se klasikom koju ipak želim malo „izvrnuti“, ali da se ne izgubi identitet svakog koktela pa je tako jedan Hugo postao Rougemarin Garden, a Aperol, Fierro Spirtz. Kao takvi, prvi će put biti predstavljeni domaćoj publici. Neviđeno i drugačije zagarantirano je onima koji ostaju u Zagrebu i koji će u idućih 40 dana biti naši posjetitelji“, ispričao je koktel majstor Boris Mištrafović koji će do 18. kolovoza svojim „igranjem“ s okusima i shakeanjem proslaviti ljeto sa svim posjetiteljima.

Sukladno ponudi pića, jelovnik se potpuno mijenja pa je najpoznatiji hrvatski chef Marin Medak osmislio signature jela koji nikoga neće ostaviti ravnodušnima. Selekcija sireva, pršuta i ukusna foccacia u tzv. Mini antipasti snacku sjajno će pratiti svaki od navedenih pića baš kao i falafel u somunu. Hrskava pohana mozzarella kao sjajni ljetni zalogaj oduševit će i one najmlađe dok su Buhtla burger i Cubano sandwich rezervirani za one gladnije, koji vole drugačija jela i isprobavanje noviteta na gastronomskoj sceni. Taquitosi, batat fries i tortilla chips s umacima bit će najbolji suputnici šarenim koktelima, a svjesni činjenice da baš svako društvo uz ispijanje omiljenih koktela obožava grickati, kreirana je i ponuda grickalica poput paprenog kikirikija i slane buće. Deserti i sladoledi i dalje će oduševljavati sve one koji ne mogu odoljeti „slatkim grijesima“.

Cocktail Park

U atmosferi prekrasnog parka, uređenog za uživanje u dugim toplim danima i večerima na otvorenom, bit će ovo pravi festival okusa i boja. I još nekoliko iznenađenja! Instagramična lokacija koja osvaja baš sve društvene mreže imat će i sjajnu photo zonu u balonu. Iako možda neće letjeti iznad grada, ova će mala scena poslužiti za sjajne fotografije i uspomene. Obitelji, veća društva, parovi, prijatelji s djecom, baš svatko u Rougemarin Parku može naći nešto za sebe, a tijekom trajanja Cocktail Parka vjerojatno će se najviše oduševiti one generacije koje su obožavale Kolo sreće i dane provodili igrajući Čovječe, ne ljuti se, Potapanje brodova i Jengu. Klasici među društvenim igrama u velikim izdanjima raspoređeni su po cijelom parku pa će tako Čovječe, ne ljuti se igrati žive figure, a Potapanje brodova i Jenga u divovskom obliku. Retro igre u modernom izdanju pravi su dokaz da je u najljepšem parku pod gustim zelenim krošnjama zaživio eatertainment koncept i ponuda koja ovo ljeto u Zagrebu čini najzabavnijim ikad!

Cocktail Park

Detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj stranici Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata od ponedjeljka do četvrtka, petkom od 17 do ponoći, dok je subotom i nedjeljom otvoren već od 12 pa do ponoći (subotom) i 23 sata (nedjeljom).

Cocktail Park
Zagreb, Rougemarin, Frana Folnegovića 10
Srijeda, 14 Srpanj 2021  - Srijeda, 18 Kolovoz 2021
Link: Fb Rougemarin Park