Besplatne degustacije i nezaboravni eno-gastro doživljaji

Together In FREE FRIDAY TASTING
Kaštelir-Labinci
Petak, 02 Srpanj 2021  - Subota, 28 Kolovoz 2021
Napisao:  G.E.T. Sebastijan Skoko
Besplatne degustacije i nezaboravni eno-gastro doživljaji

Ljepote Istre nisu samo more i sunce - baš naprotiv. U srcu poluotoka skrivaju se mjesta koja svojom ponudom i zanimljivostima zaslužuju čvrstu poziciju na istarskoj turističkoj mapi, a jedno od njih su Kaštelir-Labinci, općina s nevjerojatnom raznolikošću ponude domaćih proizvoda na tako malom području sa svega 1500 stanovnika. 

Općinska vlast, turistička zajednica i Udruga Vitis, osmislili ponudu naziva Together In FREE FRIDAY TASTING - svakoga petka, tijekom srpnja i kolovoza, posjetitelji i turisti mogu obići lokalne OPG-ove i restorane te besplatno degustirati proizvode i naručiti menije po promotivnim cijenama. Prvi rezultati pokazali su odličan odaziv i oduševljenje među turistima, kojih dnevno u Kaštelir-Labinicima bude i preko dvije tisuće. Dakle, više nego stanovnika. 

Ruta OPG-ova u ponudi Together In FREE FRIDAY TASTING znači da posjetitelji i turisti mogu probati najkvalitetnija i nagrađivana vina, maslinova ulja za koja je već poznato da su među najboljima na svijetu, jedino bučino ulje u Istri, rakije u kojima se skrivaju arome i više od dvadeset trava, fantastična craft piva, craft bezalkoholna pića poput tonika i đumbirovog piva, ali i iz prve ruke naučiti kako se rade domaći fuži, njoki i pljukanci, uz sjajan doživljaj koji podrazumijeva da posjetitelji odmah tu istu paštu koju su sami napravili skuhaju i probaju uz domaće mesne i povrtne umake. 

Kaštelir-Labinci istinski zaslužuju da se čuje za njih, za sve što nude, i doista su mjesto koje zahvaljujući svojim vrijednim stanovnicima te inovativnim idejama može biti na ponos cijeloj Istri. 

Više informacija, popis lokacija koje možete posjetiti i galeriju fotografija pogledajte na linku: 

Kaštelir-Labinci oduševljavaju bogatom ponudom - G.E.T. Report (get4u.hr) 

Together In FREE FRIDAY TASTING
Kaštelir-Labinci
Petak, 02 Srpanj 2021  - Subota, 28 Kolovoz 2021