„After Work“ vinsko druženje u Vintesi dovodi uzbudljive slovenske vinare

After Work uz vina VERUS
Zagreb, Vinoteka Vintesa, Vlaška ul. 63
Četvrtak, 24 Lipanj 2021
Napisao:  G.E.T.
„After Work“ vinsko druženje u Vintesi dovodi uzbudljive slovenske vinare

Predivna priča o prijateljstvu i ljubavi prema vinu u četvrtak, 24.06., stiže u vinoteku Vintesa na čijoj terasi će se, u sklopu „After Work“ druženja od 18h do 20h, degustirati vina ugledne slovenske vinarije VERUS VINOGRADI. Na degustaciju su dobrodošli svi koji žele isprobati vrhunska vina i saznati nešto više o poznatom vinorodnom području Jeruzalem-Ormož.

Prije 15-ak godina tri prijatelja i zaljubljenika u vino, Danilo, Božidar i Rajko odlučili su godine iskustva i znanja pretočiti u vina koja će ispričati istinitu priču o terroiru, sorti, berbi i, na kraju krajeva, njima samima. Nazvali su ih VERUS vina što na latinskom znači istinit, stvaran, pravi...

Verus; foto: Marijan Močivnik

Iskrenost i moderan pristup dali su vina koja su vrlo karakterna i ekstraktna, a pri tom su osvježavajuća i imaju niske alkohole. Mnogi će se složiti da se radi o kombinaciji koju i nije baš jednostavno postići.

Ugledna vinska kritičarka Jancis Robinson velika je ljubiteljica ovih vina, a na njezinom portalu stoji najbolja moguća preporuka za Verusov Sauvignon: „Damn delicious!“, što bi bilo nešto u stilu: „Senzacionalan!“

I u popularnoj Hiši Franko toče se vina iz VERUS vinograda.

S ulaznicom po cijeni od 80,00 kn sve etikete nove berbe moći će se kušati u Vintesi, a vinari  će ih i osobno predstaviti: Sauvignon 2020, Sivi pinot 2020, Rajnski rizling 2020, Šipon 2020, Chardonnay 2020 i Pinot crni 2019.

Verus reference

Također, tijekom degustacije trajat će poseban popust na kupnju vina što je odlična prilika za popuniti ljetne zalihe ovim vrhunskim buteljkama po AKCIJSKIM CIJENAMA.  

Više informacija o događanju možete pratiti na linku: OVDJE.

VERUS VINA U VINTESI
Četvrtak, 24.06. od 18h do 20h
Ulaznica: 80,00 hrk

After Work uz vina VERUS
Zagreb, Vinoteka Vintesa, Vlaška ul. 63
Četvrtak, 24 Lipanj 2021
Link: Facebook Event