Aminess Cooking with Class by David Skoko – vikend bijeg u Istru uz vrhunske kulinarske radionice

Aminess Cooking with Class by David Skoko
Novigrad, Aminess Maestra Hotel
Subota, 08 Svi 2021  - Subota, 19 Lipanj 2021
Napisao:  G.E.T.
Aminess Cooking with Class by David Skoko – vikend bijeg u Istru uz vrhunske kulinarske radionice
Kulinarske radionice započinju 8. svibnja u a' la carte restoranu hotela, dok su ostali datumi održavanja 22. svibnja te 5. i 19. lipnja. Uz navedene datume, projekt će se odvijati i tijekom rujna i listopada.

Aminess hoteli i kampovi predstavljaju novi projekt Aminess Cooking with Class by David Skoko koji objedinjuje čari odmora u Istri i učenje od renomiranog chefa Davida Skoke.

Gosti koji se odluče za dolazak u Novigrad i rezerviraju ovaj ekskluzivni gourmet paket Aminess Maestral Hotela dobivaju jedinstvenu priliku sudjelovati na stručnoj radionici kuhanja pod vodstvom jednog od najboljih hrvatskih chefova.

Previđeno trajanje svake radionice je četiri sata tijekom kojih će polaznici imati priliku učiti vrhunske kulinarske vještine od chefa Skoke. Svaki posjetitelj će dobiti opremu i pribor za rad, kao i potrebne namirnice za pripremu vrhunskih specijaliteta. Osim bogatog izbora lokalnih namirnica, koristit će se i višestruko nagrađivano ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal koje daje autentični, istarski potpis svakom jelu. Za svaku radionicu broj polaznika je ograničen, a za svaki datum održavat će se po dvije radionice dnevno, u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu.

Aminess Cooking with Class by David Skoko predstavlja novo poglavlje u ponudi Aminess hotela i kampova koje gostima pruža doživljaj učenja vrhunskog kulinarstva u opuštajućem hotelskom ambijentu. Radi se o jedinstvenom projektu u hrvatskom turizmu kojim je Aminess, unatoč pandemiji, pronašao način da gostima omogući jedinstven gourmet doživljaj uz promociju lokalnih namirnica i kulinarsku radionicu pod vodstvom poznatog hrvatskog chefa.

Aminess Cooking with Class by David Skoko – vikend bijeg u Istru uz vrhunske kulinarske radionice

„Ovaj novi projekt me izuzetno raduje te za mene predstavlja veliko zadovoljstvo i izazov. Aminess Cooking with Class by David Skoko je jedinstvena prilika za sve polaznike koji će se imati prilike upoznati s tajnama moje kuhinje. Korištenjem lokalnih namirnica s naglaskom na sezonalnost, svoje polaznike ću podučiti kako da osvježe svoje kulinarsko umijeće i dodatno oplemene vlastite recepture. Dobrodošli su svi sa željom za učenjem i odličnom zabavom tijekom odmora“, izjavio je chef Skoko.

Osim projektom Aminess Cooking with Class by David Skoko, Aminess svoju gourmet priču nadopunjuje i jedinstvenim paketima smještaja u suradnji s istarskim vinarima i tartufarima. Tako svi posjetitelji Aminessovih objekata u istarskom Novigradu imaju priliku posjetiti i degustirati vrhunska vina istarskih vinarija Matošević i Coronica po promotivnim cijenama, te kušati najpoznatiju istarsku deliciju - tartufe u poznatom OPG-u Karlić. Novim proizvodima Aminess nastavlja razvijati svoju vrhunsku gourmet ponudu koja omogućava nezaboravno iskustvo svim gostima.

Aminess Cooking with Class by David Skoko
Novigrad, Aminess Maestra Hotel
Subota, 08 Svi 2021  - Subota, 19 Lipanj 2021