WRC RALLY – eno-gastro tura na Plešivici

WRC RALLY
Plešivica
Ponedjeljak, 19 Travanj 2021  - Subota, 24 Travanj 2021
Napisao:  G.E.T.
WRC RALLY – eno-gastro tura na Plešivici

Najboljih 69 posada svijeta u Hrvatskoj tako očekuje dvadeset brzinaca na području Zagreba te Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije, od kojih je jedan i na Plešivici.

Natjecanje će početi ceremonijalnim startom ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu 22. travnja i trajat će do 25. travnja kad se posade očekuju na cilju na zagrebačkom Trgu svetog Marka.

Tako će se,  23. travnja 2021. godine voziti WRC Rally na Plešivici. Plešivica je udaljena osam kilometara od Jastrebarskog te četrdesetak kilometara od Zagreba. Povodom toga organiziran WRC RALLY, W:wine, R: restaurant, C:cars,  eno-gastro tura na Plešivici u tri vinarije i u jednom restoranu. Tura traje od 19. travnja do 24. travanja 2021. godine te će vinarije Griffin, Ivančić i Kurtalj nudit degustacije vina, a restoran Ivančić nudit će poseban meni osmišljen za ovaj WRC Rally.

Vinska putovnica

Pred vama se nalazi Vinska putovnica WRC RALLY, W:wine, R: restaurant, C:cars , stoga proputujmo zajedno kroz vinarije i restoran! Vinsku putovnicu možete nabaviti u navedenim vinarijama i restoranu od 19. travnja do 24. travanja.  Paket putovnice košta 600 kuna, a podrazumijeva tri degustacije i jedan ručak, s time da, da je jedna degustacija u potpunosti besplatna. Putovnica je osmišljena s ciljem da predstavi sva ljepota i bogatstva koja nudi Plešivica, a posebno kvalitetna vina plešivičkih vinara. Vinske degustacije i jelo možete konzumirati neovisno o vinskoj putovnici.

WRC RALLY

Stoga, zaplovite u okuse, mirise i boje koje nude plešivički bregi. Tijekom stoljeća, trudom i ljubavlju vinogradara na prostranom plešivičkom području, koje se smjestilo na istočnim i južnim obroncima Plešivice, stvoreni su vinogradi s mozaikom različitih sorti grožđa. Ovdje se vinogradi uzgajaju više stotina godina, a osobiti ekološki uvjeti, s podnebljem gdje je priroda bila sklona, a ljudsko umijeće veliko, omogućili su proizvodnju specifičnih i originalnih vina.

Osmišljeni su i promotivni materijali eno-gastro ture: majica i kapa.
Originalne suvenire ture možete kupiti kod svakog vinara na vinskoj putovnici.

Stoga ćete kod plešivičkih vinara moći kušati veliki broj vrsta vina i uživati u njihovoj gostoljubivosti, a kod ponekih i u pravoj domaćoj hrani te nakon čašice više i odmoru u smještajnim objektima!

Prije vašeg dolaska potrebno se najaviti u navedene vinarije i restoran Ivančić kako bi se poštivale sve trenutne epidemiološke mjere.

KONTAKTI:
Vinarija Griffin, MOB: 095 363 0541 E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
vinarija Ivančić, MOB: 099 3550010  E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
vinarija Kurtalj , MOB: 098 315844 E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
restoran Ivančić,  MOB: 098 9292951 TEL: 01/6293303

WRC RALLY
Plešivica
Ponedjeljak, 19 Travanj 2021  - Subota, 24 Travanj 2021