Wine EnoGastro Vip Event - Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Wine EnoGastro Vip Event
Više lokacija, Rijeka, Zadar, Poreč, Split, Zagreb
Srijeda, 16 Lipanj 2021  - Četvrtak, 01 Srpanj 2021
Napisao:  G.E.T.
Wine EnoGastro Vip Event - Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

U moru dobrih događanja ističe se jedan poseban i autentičan - WINE EnoGASTRO Vip Event

Napokon je došlo vrijeme da se i mjere pomalo krenu popuštati što je rezultiralo organiziranjem sve većeg broja događanja. U moru raznih manifestacija koje se najavljuju za naredni period ističe se jedan drugačiji – Wine EnoGASTRO Vip Event. Agencija Ricerca Mercato i ove godine organizira ovaj autentičan događaj s kojim žele zbližiti lokalne izlagače i ugostitelje te ih kvalitetnim radionicama i educirati.

Kao i do sada, organizator stavlja naglasak na kvalitetu lokalnih proizvođača čiji će se brojni proizvodi moći kušati i probati na ovogodišnjim eventima. Na svakom eventu prezentirat će se regija u kojoj se event održava sa njenom bogatom enogastronomijom i kulturom.

Uz kvalitetne proizvode izlagača i edukativnih radionica, goste čekaju pod „kuharskom palicom” Dragana Jovanovića humanitarni Cooking show lokalnih ugostitelja i delicija te humanitarna degustacijska večera. Sav prikupljeni novac bit će doniran namijenja su Udruzi osoba sa invaliditetom Sisačko-moslavačke županije za novu Sobu čuda kojoj je ta pomoć vrlo potrebna

Ove godine eventi su koncentrirani u drugoj polovici lipnja a gradovi domaćini su:

  • Rijeka 16.lipanj (16.06.2021.) Botel MARINA
  • Poreč 17.lipanj (17.06.2021.) Hotel PARENTIUM
  • Split 23.lipanj (23.06.2021.) Hotel AMPHORA
  • Zadar 30.lipanj (30.06.2021.) Hotel KOLOVARE
  • Zagreb 01.srpanj (01.07.2021.) Restoran Tagliata

Svaki event će krasiti brojne radionice vrhunskih govornika poput Mire Šemić, Chefa Dragana Jovanovića, Maria Meštrovića, Filipa Savića, Jure Andrijaševića, Zorana Lukića i Filipa Sarilara, Manuele Maras, Damjana Miletića...

Organizator vjeruje kako su termini ovakvog eventa u lipnju jako dobri iz razloga što je vrlo veliki broj ugostitelja i hotelijera cijepljen, a upravo oni su gosti u najvećem broju. Eventi će se organizirati uz odobrenje i upute stožera, kao i uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Upravo iz tog razloga organizator je pomno birao objekte u kojima postoji natkrivena terasa kako bi se mogle ispoštovati potrebne epidemiološke mjere.

Vjerujemo kako će i ove godine Wine EnoGASTRO Vip Event imati puno uspjeha te da će i dalje nastaviti raditi na poboljšanju znanja i kvalitete usluge i ponude našeg turističkog i ugostiteljskog sektora.

Wine EnoGastro Vip Event
Više lokacija, Rijeka, Zadar, Poreč, Split, Zagreb
Srijeda, 16 Lipanj 2021  - Četvrtak, 01 Srpanj 2021
Link: Facebook