Online kazalište uživo: predstava "Tko je ovdje lud?" 13.12.2020.

online, prijenos uživo / Zagreb, Kazalište Mala scena
Nedjelja, 13 Prosinac 2020
Written by:  G.E.T.
Online kazalište uživo: predstava "Tko je ovdje lud?" 13.12.2020.

Planet Art je pokrenuo potpuno inovatovan kazališni projekt - On line kazalište uživo.

Riječ je o kazališim predstavama koje se održavaju uživo, a koje putem streaminga možete gledati iz svojeg dnevnog boravka, s putovanja ili gdje god se nalazite po cijelom svijetu umjesto iz kazališne dvorane.

Predstave se prenose uživo s 4 kamere čime se kazališni doživljaj prilagođava novom mediju koji ih obogaćuje novom dinamikom u isto vrijeme zadržavajući kazališnu čaroliju.

Predstave se izvode u realnom vremenu svake nedjelje u 20h, a raspored izvođenja možete pogledati na linku https://live.planet-art.hr, gdje možete i kupiti ulaznice za streaming po cijeni od 39 kn.

On line kazalište uživo idealno je rješenje za sve koji iz bilo kojeg razloga nemaju mogućnost fizički prisustvovati kazališnim predstavama, a voljeli bi to.

Tako u kazalište sada mogu virtualno otići svi bez obzira radi li se o nemogućnosti fizičkog odlaska uslijed mjera zbog korone ili zato jer živite daleko od Zagreba ili Hrvatske.

Naravno, predstavama je moguće prisustvovati i fizički u skladu s mjerama Stožera u samoj kazališnoj dvorani, u Kazalištu Mala scena odakle se predstave prenose (link: https://www.planet-art.hr/raspored/).

U On line kazalištu uživo imamo priliku gledati tri popularne komedije Kazališta Planet Art koje su među najizvođenijim predstava u Hrvatskoj u posljednjih dvadesetak godina. To su: Velika zvjerka, Tko je ovdje lud? i Ritina škola, a u pripremi su nove odlične predstave.

Predstava Tko je ovdje lud?, koja se izvela 1.11., predstava je za samopomoć u kriznim vremenima koja nas kroz šest koraka i jedan uvid vodi do potpune sreće i sat i pol lude zabave. U šest isprepletenih crnih komedija štićenici klinike 'Eden', disidenti iz stvarnog svijeta, preispituju granicu ‘normalnoga’ u svijetu punom eksplozija, pobijenih Vlada, stvarnih zečeva iz virtualnog svijeta, zagorenih kobasica u bijelom sosu i susreta s Bogom. Redatelj je Marko Torjanac, a uz njega igra Natalija Đorđević.

 Kliknimo na Novo kazalište! https://live.planet-art.hr/