Adria Business Network #12

Zagreb, Kongresni centar FORUM
Utorak, 17 Studeni 2020
Napisao:  G.E.T.
Adria Business Network #12

Adria Business Network #12 održat će se u utorak 17.11.2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb, Radnička cesta 50, 1. kat. 

Gost će biti Jako Andabakvlasnik najvećeg hotelskog lanca u Srednjoj Dalmaciji Bluesun Hotels & Resorts koji čini 11 hotela, 4 turistička naselja i 1 kamp gdje kombinira dugogodišnja iskustva i turističke tradicije Brela, Tučepi, Bola, Supetra i Starigrada Paklenice pružajući inovativnost, novu tehnologiju i implementaciju međunarodnih standarda.

Njegov profesionalni put obilježila je učinkovitost, odlučnost i jasnoća u donošenju odluka koje su uvijek temeljene na znanju, inovativnosti i zdravoj dozi rizika. Istovremeno, uz izuzetno odgovoran posao, bavio se znanstvenim radom i osvajao nagrade za brojne inovacije.Svojim poslovnim putem pokazuje da je on taj koji vodeći se nepogrešivom intuicijom i iznimnim životnim i poslovnim iskustvom -  stvara nove standarde u poduzetništvu.

Adria Business Network #12 - gost Jako Andabak

drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Svi će dobiti primjerak magazina PLACE2GO, a tri sretna dobitnika kroz nagradnu igru imat će priliku osvojiti tri vrijedne nagrade: godišnju pretplatu na magazin PLACE2GO, travel paket London i travel paket Pariz. 


Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka: https://www.entrio.hr/event/turizam-u-novo-doba-izazovi-i-vizije-sezone-2021-8532