Master-class pod vodstvom Karima Bourgija

Master-class Karima Bourgija
Zagreb, Gourmandise, Remetinec 42
Utorak, 11 Veljača 2020  - Četvrtak, 13 Veljača 2020
Napisao/la:  Gourmandise
Master-class pod vodstvom Karima Bourgija

Pozivnica organizatora:

Karim Bourgi diplomirao je u Parizu u školi "Le Cordon Bleu" kao slastičar i započeo svoju karijeru u Beirutu u “La Cigale”. Zatim je radio u “Ladurée” na Champs Elysée u Parisu, te u “Fauchon” u Dubaiju gdje je osim ostalog razvio i niz lokalnih koncepata specijaliziranih za moderno luksuzno slastičarstvo.

Sada je Karim Bourgi Executive Pastry Chef u Almana Group, La Maison du Chocolat u Parisu i u Dubaiju. Karim je poznat po svojoj izvrsnosti i kvaliteti svojh stvarališta i kreacija, kako u pogledu okusa tako i estetike.

 Bio je proglašen 3. najboljim slastičarom na natjecanju “Patissier dans le Monde” (“Najbolji slastičar svijeta”) u Francuskoj 2014. Također je sudjelovao u Svjetskom slastičarkom kupu u siječnju 2017. godine.

Filozofija ukusa koju podučava na svojim predavanjima je nevjerojatno složena i nudi  veliki broj varijacija ukusa i kombinacija.Karim Bourgi je poznat po preciznim inovativnim tehnikama, znanju o proizvodima, kreativnom izražavanju i inovativnosti.

Na nekoliko dana pridružite se ovom master-classu pod vodstvom Karima Bourgi za nezaboravno i ekskluzivno slastičarsko istraživanje!

Više detalja: https://www.facebook.com/events/2358492264433804  

Master-class Karima Bourgija
Zagreb, Gourmandise, Remetinec 42
Utorak, 11 Veljača 2020  - Četvrtak, 13 Veljača 2020